'YENİ HOCAMIZA DESTEK VERELİM'


Yayınlanma 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:18:28
Güncelleme 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:18:28
BursaspordaBugün

Bursaspor'un yeni teknik patronu bugün sözleşme imzalayacak.

Başkan Mesut Mestan, 2 yılda iki takımı Süper Lige çıkaran İbrahim Üzülmez'e inançlarının tam olduğunu belirterek, 'Bu yıl da bizimle o coşkuyu yaşayacak' dedi. 

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı İbrahim Üzülmez'in imza töreni, sağlık raporu ve lisans işlemleri nedeniyle bugüne kaldı. Genç teknik adamın, bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'de saat 10.00'da 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı. Başkan Mesut Mestan, camiadan Üzülmez'e destek beklediklerini belirterek şunları söyledi: 

SAHİP ÇIKALIM

'Yeni teknik direktörümüz İbrahim Üzülmez camiamıza hayırlı olsun. Taraftarımızdan hocamıza sahip çıkmasını bekliyorum. Tek amacımız Süper Lig'e çıkmak. Bu hedefimiz doğrultusunda şu anda kötü giden bir süreç vardı. Yeni bir kan değişimine ihtiyaç duyduk. Yeni hocamızın bizi hedefimize ulaştıracağına inanıyorum.” 

İNANCIM TAM 

'Hocamız daha önce Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor'u direkt Süper Lige çıkardı. Artık 2 yıldır 2 takımı Süper Lig'e çıkaran İbramim Üzülmez'le yolumuza devam edeceğiz. Bu sezon da inşallah o coşkuyu bizimle yaşayacak. Bu hedefimiz doğrultusunda yeni hocamıza inancımız tam. Pazar günü Menemen maçında takımımızın başında olacak.”
 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GEÇMİŞ OLSUN KADİR BUĞRA ACAR
Yayınlanma 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:18:28
BursaspordaBugün