YENİ GÖKDENİZ BURAK OLUR!


Yayınlanma 03 Kasım 2018, Cumartesi 04:30:04
Güncelleme 03 Kasım 2018, Cumartesi 04:30:04
BursaspordaBugün

Trabzon gazeteleri, Timsah'ın genç yıldızını manşetlerine taşıdı.

Bursaspor'un son dönemde yıldızı parlayan genç yıldız adayı Burak Kapacak'a ilginç bir talip çıktı... Yeşil beyazlı takımın altyapısında yetişen ve Teknik direktör Samet Aybaba'nın Türk futboluna sunduğu 18 yaşındaki genç kanat oyuncusuna Trabzonspor'un talip olduğu iddia edildi.

Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı 1461 Trabzonspor karşılaşmasında da takibe takılan Burak'ın transfer haberini Trabzon Karadeniz Spor Gazetesi duyurdu. Trabzon Yerel medyası 18 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak‘ın bir dönemin yıldız oyuncularından Gökdeniz Karadeniz‘e benzetildiğini yazdı.

Mutlaka alınmalı

Haberde Trabzonspor scout ekibinin Bursasporlu genç yıldız adayı için “Bu çocuk mutlaka alınmalı” raporu verdiği öne sürüldü. Trabzonspor için hazırlanan raporda “Müthiş bir yetenek. Transfer edilmesi durumunda Trabzonspor formasını uzun yıllar giyecek özelliklere sahip” ifadeleri yer aldığı bildirildi.

Genç  oyuncunun pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada bir kez daha gözlem altına alınacağı ve devre arasında Burak'ın kadroya katılması için harekete geçileceği belirtildi. Burak Kapacak'ın 30 Haziran 2021'e kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunuyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DEPLASMAN FOBİSİ!
Yayınlanma 03 Kasım 2018, Cumartesi 04:30:04
BursaspordaBugün