ÜZÜLMEZ’İN ENDİŞESİ; İNŞALLAH ERTELEME OLMAZ…


Yayınlanma 28 Mayıs 2020, Perşembe 02:30:06
Güncelleme 28 Mayıs 2020, Perşembe 02:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “Artık bir an önce bizde maçları oynamak istiyoruz. İnşallah erteleme olmaz, çünkü oyuncularımız pozitif havayı yakalayan bir takım görüntüsünde olmaya çalıştılar. Amacımız Bursaspor’u hedeflediğimiz yerlere getirmek” dedi.

Lige hazırlanma sürecini değerlendiren Üzülmez şunları söyledi:

“Bir çalışma temposu içerisinde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 11 günlük süre içerisinde hakikaten gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Artık bir an önce bizde maçları oynamak istiyoruz. İnşallah erteleme olmaz, çünkü oyuncularımız pozitif havayı yakalayan bir takım görüntüsünde olmaya çalıştılar. Amacımız Bursaspor’u hedeflediğimiz yerlere getirmek. Bu süre içerisinde oyuncularımızla mental anlamda biraz daha fazla konuşmamız, diyalog kurmamız gerekiyor. Biz Bursaspor olarak, çalışmalarımızı şu ana kadar çok pozitif bir şekilde sürdürüyoruz.

Önümüzdeki haftalarda bir kamp dönemi olacak. Futbolda bir karantina ligi olabilir mi söylemleri içerisindeydim ama bunlarıda bir kenara bırakıcaz. Nasıl ki Bursaspor takmı Covid-19’dan önce şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiydi, bundan sonraki süreçtede iddialı bir şekilde maçlara hazırlanacaktır. Bu doğrultuda da oyuncularımızada çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 11 günlük antrenman içerisinde üstlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiler.

İlk bir iki günlük süre içerisinde mental anlamda sıkıntı çeken oyuncular vardı. Ne olacak ne bitecek, biraz ürkeklik ve tedirginlik vardı. Şimdi yavaş yavaş konsantre olmaya başladılar. Evdeki çalışma ile antrenman sahasında çalışmak farklıdır. Bazı oyuncularımızın kilo aldıklarını da gördük. Bunlar gayet doğaldır, 45 günlük bir süreç. Bu süreçte evin içerisinde ne kadar antrenman yapabileceksiniz. Önümüzde uzun bir süreç var bu sürede takımımızı en iyi şekilde hazırlayıp, camiamızın desteği ile beraber Bursaspor’u hedefine ulaştırız.”


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TOPBAŞI TAMAM SIRA TESTTE
Yayınlanma 28 Mayıs 2020, Perşembe 02:30:06
BursaspordaBugün