ÜZÜLMEZ’İN AKLI ‘KARANTİNA LİG’DE KALDI!


Yayınlanma 14 Mayıs 2020, Perşembe 04:29:19
Güncelleme 14 Mayıs 2020, Perşembe 04:29:19
BursaspordaBugün

İbrahim Hoca, “Sporcuların, takımların güvenlikleri sağlanmalı. Karantina bölgesi olmalı. Maçtan otele, antrenmandan otele. Sıkıntı çıkmazdı.” dedi.

Özlüce Tesisleri’nde takımını kalan 6 haftaya hazırlayan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, liglerin başlamasıyla ilgili duyduğu endişeyi dile getirdi. Zor bir süreç yaşandığını ifade eden İbrahim Hoca, “Bilim Kurulu net cevap veremiyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir basın toplantısında ‘şimdilik’ diye bir ifade kullandı. Bursaspor olarak çalışıyoruz. Her gün antrenman yapıyoruz. Ancak oyuncular yüzde yüz konsantre değil. Onlara da hak veriyorum. Riskleri ortadan kaldırmak lazım. Tedirginlik yaşıyoruz.” dedi.

TEK YERDE YAPILABİLİRDİ

‘Maçların oynanabilmesi için bir karantina bölgesi kurulmalıydı’ diyen İbrahim Hoca şöyle konuştu: “Tek yerde yapılabilirdi maçlar. Ben hep aynı görüşteyim. Bursaspor olarak ilk maçım Ankara’da. Otobüsle gideceğim ve 2-3 kere mola vereceğim. İnsanlarla iletişime geçeceğim. Sporcuların, takımların güvenlikleri sağlanmalı. Karantina bölgesi olmalı. Maçtan otele, antrenmandan otele. Sıkıntı çıkmazdı. Bursaspor olarak tabii ki çıkıp oynayacağız. Hem de aslanlar gibi oynayacağız. Ancak biraz daha beklenebilirdi. Haziran ayının sonuna kadar süre uzatılabilirdi.”


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HADDİNİZİ BİLİN!
Yayınlanma 14 Mayıs 2020, Perşembe 04:29:19
BursaspordaBugün