ÜZME KENDİNİ OKAN!


Yayınlanma 13 Kasım 2018, Salı 04:30:03
Güncelleme 13 Kasım 2018, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

23 yaşındaki file bekçisine teknik kadro ve takım arkadaşları sahip çıktı.

Kasımpaşa maçında Trezeguet'in attığı gol sonrası eleştirilen Okan Koçuk'a, Teknik Direktör Samet Aybaba ve kaptan Ertuğrul Ersoy başta olmak üzere tüm takım destek verdi. Genç kaleci dün akşam saatlerinde ise A Milli Takıma dahil edildi. 

Haftayı Kasımpaşa mağlubiyetiyle kapatan Bursaspor'da oyuncular maç sonrası oldukça üzgündü. Ancak bir isim vardı ki, herkesten daha fazla moralsizdi.

Trezeguet'in 48.dakikada attığı golde bariz hatası bulunan kaleci Okan Kocuk'u soyunma odasında takım arkadaşlarının teselli ettiği belirtildi.

Harun Tekin'in Fenerbahçe'ye gönderilmesinin ardından 1 numarayı devralan ve gösterdiği performansla göz dolduran Okan'a Teknik Direktör Samet Aybaba'nın da destek verdiği belirtildi. 

LUCESCU ÇAĞIRDI

Özellikle kaptan Ertuğrul Ersoy'un Okan'ı teselli ettiği bildirilirken, takımın tecrübeli isimlerinden Barış Yardımcı'nın da moral vermeye çalıştığı öğrenildi. Kaleyi aldıktan sonra en bariz hatasını yapan Okan Kocuk, birçok maçta ise takımı kurtaran isim olmuştu.

Başakşehir karşılaşmasında Adebayor'un penaltısında gole izin vermeyen 23 yaşındaki file bekçisi, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor deplasmanlarında da iyi grafik sergilemişti.

Okan dün akşam saatlerinde ise A Milli Takıma çağrıldı. Lucescu, sakatlığı bulunan Gökhan Akkan'ın kadrodan çıkmasının ardından 23 yaşındaki eldiveni uzun bir aranın ardından milli takıma davet etti. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SAKHO, 6 HAFTA OYNAYAMAYACAK!
Yayınlanma 13 Kasım 2018, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün