'TÜM TARAFTARLAR BİRLİK OLSUN'


Yayınlanma 13 Aralık 2016, Salı 07:22:39
Güncelleme 13 Aralık 2016, Salı 07:22:39
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay’a terör saldırısı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, “Rekabet saha içinde kalsın, tüm taraftarlar bir arada olsun” dedi. Ziyarette konuşan Ali Ay, ise “Ben bu yaşta dahi görev verilirse seve seve şehit olmaya razıyım” diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İstanbul’da Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın hemen sonrasında meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Özlüce Tesisleri’nde Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Müezzinoğlu, milletin bütünlüğüne vurgu yaptı. Bakan Mehmet Müezzinoğlu, “Tabii bize geride kalanlara da şehitlerimizin hak ve hukukunu korumak sorumluluğu kalıyor. Ama bu millet büyük bir millet. Bunların da üstesinden gelecek. Şehidimizin babasını gördük. Başı dik, göğsünü gere gere benim şehidim diyor ve toprağa gönderiyor” diye konuştu.

DAHA GÜÇLÜ BAŞARACAĞIZ

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, sözlerini “Biz de milletçe onlara karşı birlik ve beraberlik içinden kenetlenerek inşallah ülkemizin birlik ve beraberliğini bayrağımızın nazlı dalgalanışını daha güçlü halde başaracağız. Büyük geçmiş olsun. Bursaspor ile Beşiktaş arasında yapılması planladığınız özel maçta her iki takımın taraftarlarının hep beraber maçı izlemesini arzu ediyoruz” cümleleriyle tamamladı. Bursaspor Başkanı Ali Ay da duygu yüklü bir konuşma yaptı. Ali Ay, “İnşallah bu milat olur. Çok güzel mesajlar alıyoruz. Artık sadece Beşiktaş Bursaspor taraftarları değil tüm taraftarların birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerekiyor. Rekabetin sahanın içinde kalması gerekiyor” dedi.

BEN ŞEHİT OLMAYA RAZIYIM

Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Bu yaşta dahi görev verilirse seve seve şehit olmaya razıyım. Annem de “Oğlum artık başkanlığı bırak” dedi. Ben de “Anne ne güzel imkan işte keşke şehit olsak da öteki tarafa gitsek” dedim. Allah belalarını versin. Şehitlerimizin isimlerini anı duvarımızda yer vereceğiz. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun Bursaspor yönetimine yaptığı ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun da hazır bulundu.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TEKSAS BUGÜN ANACAK
Yayınlanma 13 Aralık 2016, Salı 07:22:39
BursaspordaBugün