TÜM BURSA TEK YÜREK!


Yayınlanma 17 Mayıs 2019, Cuma 08:30:07
Güncelleme 17 Mayıs 2019, Cuma 08:30:07
BursaspordaBugün

Bursaspor-Göztepe maçı için geri sayım sürerken, kent tıpkı şampiyonluk sezonundaki gibi bayrak ve pankartlarla süslendi. Tribün grupları zorlu karşılaşmada birlikte hareket etme kararı aldı. Taraftarın tek amacı 90 dakikanın bitiminde galibiyet sevincini tek yürek halinde kutlamak.

KENT SEFERBER OLDU

Süper Lig'in 33'üncü haftasında 19 Mayıs Pazar günü sahasında Göztepe ile kader maçına çıkacak Bursaspor'da artık nefesler tutuldu. 34 puanlı rakiplerini yenerek klasmanda 36 puana ulaşmayı amaçlayan ve son haftaya daha rahat bir tempoda girmeyi amaçlayan Bursaspor'a destek için tüm kent adeta seferber oldu. Satışa çıkan 17 bin biletin tükenmesinin ardından kent Yeşil Beyazlı bayrak ve pankartlarla süslendi. 20 binin üzerinde kombine sahibinin de eklenmesiyle birlikte karşılaşmada tribün seyirci rekorunun kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ESKİ LİDERLER TRİBÜNDE

Taraftarlar da tribünde şova hazırlanıyor. Geçmiş yıllarda tribün liderliği yapmış kişiler bu maç için yeniden taraftarların organize olması için görev alacak. Bursaspor'un en ateşli taraftar grubu olan Teksas'ın yanı sıra maraton tribün alt ve üst katlarda rakip takıma baskı oluşturmak için harekete geçildi. Taraftarlar 90 dakika boyunca takımı ateşlemek için var güçleriyle tezahürat yapmayı ve karşılaşmanın ardından da galibiyet sevincini futbolcularla birlikte kutlamayı amaçlıyor. Bu arada Bursa Emniyeti de dev maçla ilgili güvenlik tedbirlerini atırdı.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DOSAB'DAN BURSASPOR'A BÜYÜK DESTEK!
Yayınlanma 17 Mayıs 2019, Cuma 08:30:07
BursaspordaBugün