TRAORE İMZAYI ATTI…


Yayınlanma 30 Ocak 2020, Perşembe 11:30:05
Güncelleme 30 Ocak 2020, Perşembe 11:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor’un Sivasspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Abdou Razack Traore, yeşil beyazlı formayı giydi, taraftarla kucaklaştı.

Devre arasını oldukça verimli geçiren ve kadrosunu Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Emrullah Şalk ve Kerem Can Akyüz gibi isimlerle güçlendiren Bursaspor’un son transferi Abdou Razack Traore de bugün yeşil beyazlı formayı giydi… Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzalayan Traore, “Hedefler için, takıma yardım etmek için buradayım. Allah’ın izniyle de Süper Lige döneceğiz” dedi.

Başkan Mesut Mestan da, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’a bu transferde gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür ederek, “Bu sezon hedeflediğimiz yere varacağız. Kadromuz yetenekliydi ama derin tuttuk. 2 Mayis’ta hedeflediğimiz yerde oluruz. Şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Play-Off’a kalmak istemiyoruz” diye konuştu.

Açıklamaların ardından yeşil beyazlı taraftarlar, Traore’yle bol bol fotoğraf çektirip, başarı dilediler… Yeşil beyaz sevdalıları, takımın sabah antrenmanının bir bölümünü de izleyerek futbolculara destek verdiler.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ABDOU RAZACK TRAORE BURSASPOR'DA!
Yayınlanma 30 Ocak 2020, Perşembe 11:30:05
BursaspordaBugün