'TRANSFERDEN ÖNCE GAYRİMENKUL ALALIM'


Yayınlanma 11 Kasım 2016, Cuma 09:23:00
Güncelleme 11 Kasım 2016, Cuma 09:23:00
BursaspordaBugün

2.Başkan Ali Ademoğlu, yeşil beyazlı kulübün geleceğini masaya yatırdı.

'Benim için araziler, benzinlikler almak daha önemli' diyen Ademoğlu, 'Hocamız isterse tabii bir şeyler yapılır fakat borçsuz Bursaspor için böyle hareket etmeliyiz' şeklinde konuştu.

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, dün Olay FM'de katıldığı SPOR SAATİ programında Beytullah Süat, Erkan Sağlık ve Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı. Devre arası transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Ademoğlu, dikkat çekecek ifadeler kullandı: 'Bu konuda çalışmalarımız var. Ancak benim için araziler, benzinlikler almak daha önemli. Başkanımızın her zaman şunu söylüyor; Borçsuz Bursaspor. Yönetim olarak önceki gün toplantı yaptık. Emin olun gündemde transfer yoktu. Hamza Hoca ile yapacağımız toplantıdan sonra karar verilecek. Transfer yapılmasından önce gayri menkul alınmasından yanayım. Bizden sonra gelecekler borçsuz, sorunu olmayan bir Bursaspor bulsun.'

SİSTEMİN BAŞLANGICI

Yeşil beyazlı kulübün iyi yolda olduğunu da ifade eden Ademoğlu, 'Biz yönetim olarak geleceğe dair planlar yaptık. Günü birlik düşünmedik. Popülist olmadan, şeffaflığı benimseyerek her yaşadığımızı anlatarak yola çıktık. Yeni bir takım, yeni bir model, yeni bir anlayış belirledik. Herkese de -bunun alt yapılarını hazırlıyoruz- dedik. Bir sistem kurduk ve şu anki tablo bu sistemin başlangıcıdır. Biz bunun geleceğine talibiz. Her zaman Avrupa da olacak bir takım hayal ettik ve bunun doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz' dedi.

BİR ONLARA BAKIN, BİR DE BİZE

Taraftarla ilgili görüşlerini de açıklayan Ali Ademoğlu, 'Biz her zaman destek görüyoruz. Taraftar olmadan hiçbir şey olmaz. Başka takımlara laf söylemek istemem ama bir değerlendirme yapalım. Lider Başakşehir maçlarını bin 500 kişiye oynuyor. Bunların yarısı belediye personeli, yarısı güvenlik. Osmanlıspor'da aynı. Bizim ise takımıyla yatıp kalkan bir taraftarımız var. 12.adam lafı boşuna söylenmiyor. Bir model olma yolundayız. Dortmund modeli diyoruz mesela. Biz de Bursaspor modelini oluşturmaya çalışıyoruz. Bir model olmazsa günü birlik Bursaspor bir yere gelemez' diye konuştu.

HER GİREN KATKI SAĞLIYOR

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan övgüyle bahseden Ademoğlu, sözlerine şöyle devam etti: 'Hamza hoca güzel bir şey yaptı. Takımda her oyuncu hazır. Herkes katkı sağlamaya çalışıyor. Hamza hoca 11 kişilik değil, 20 kişilik takım yaptı. Bir takımın yedek kulübesi çok iyi olmalı ve biz bunu yakaladık. Her giren katkı sağlıyor. Kimisi gol atıyor kimisi oyunun kaderini değiştiriyor. Biz Hamza Hoca ile büyük başarılar yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. Kendisi her zaman Bursaspor'un menfaatleri ilk sırada birisi.'

Şamil herkese örnek olsun

2.Başkan Ademoğlu, takımın tecrübeli isimlerinden Şamil Çinaz'a ayrı bir parantez açtı. Ademoğlu 'Mütevazi ve yüreğiyle savaşan bir oyuncu grubuna sahibiz. yağına dikişler atılıp sahaya çıkan oyuncu olur mu?. Şamil'in yüreğini kimse yok sayamaz. Şamil'in yaptığı olay tüm sporculara örnek olacak bir hareket. Alnından öpüyorum onu.' dedi.

Bilal'a de Sercan'a güveniyoruz

Ali Ademoğlu, ilk 10 haftada istenileni veremeyen Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'ya sahip çıktı. Her iki isminde değerli futbolcular olduğunu ifade eden Ademoğlu 'Sahada istenilen olmamış olabilir. Biz Bilal'e de, Sercan'a da güveniyoruz. Bu arkadaşlar bu savaşta bizimle cephede savaşıyor. Biz beraberiz. Bilal ahlaklı bir insan. Sercan'ı nasıl yok sayalım peki. Defalarca milli takımlarda oynamış bir futbolcu. Hamza Hoca bu işi de çözer. Bunlar bizim oyuncularımız. Sonuna kadar onların yanındayız' dedi.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
VİEUX SANE: LİG'DE DE FORMA BEKLİYORUM
Yayınlanma 11 Kasım 2016, Cuma 09:23:00
BursaspordaBugün