TRANSFERDE GEÇ KALMADIK!


Yayınlanma 20 Temmuz 2017, Perşembe 06:30:05
Güncelleme 20 Temmuz 2017, Perşembe 06:30:05
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, transferde Teknik Direktör Paul Le Guen'le birlikte hareket ettiklerini söyledi... 'Bana kalsa çoktan bitirirdim' diyen Başkan Ay 'Ancak hocamız hata yapmak istemiyor. Doğru adımlar atma amacında. Bana göre de haklı. Hafta sonuna kadar 2 oyuncunun transferi biter diye düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

Transferde neler yapacağı merakla beklenen Bursaspor'da Başkan Ali Ay, Olay Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. İlk olarak yapılan eleştiriler hakkında konuşan Başkan Ali Ay 'Transferde geç kaldığımızı düşünmüyorum. Bana kalsa çoktan bitirirdim. Ancak hocamız hata yapmak istemiyor. Doğru adımlar atma amacında. Bana göre de haklı. Çünkü bizim hata yapma lüksümüz yok. Titi ve Ekong'daki gibi nokta atışlar yapmak istiyoruz. Kulübümüzün menfaatleri herşeyin üzerinde' dedi. 

MEVKİLER BELLİ


3 veya 4 transfer yapacaklarını ifade eden Başkan Ali Ay 'Eksik bölgelerimiz belli. Bunları sezon boyunca herkes konuştu. Önceliğimiz orta saha ve kanatlar. 6 numaraya, 8 numaraya ve kanada oyuncu bakıyoruz. Tabii ki savunmanın sağına da bir takviye gelecek. Hafta sonuna kadar 2 oyuncunun transferi biter diye düşünüyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor' diye konuştu. 


Sagna olmayacak gibi


Uzun süredir transferi gündemde olan Manchester City'li Bacary Sagna hakkında konuşan Ali Ay 'Hocamızın özellikle istediği bir futbolcuydu. Ancak iş çok uzadı. Dün öğlene kadar süre vermiştim. Olmayacak gibi duruyor' dedi. 


Samuel Adengbenro'nun durumu


Başkan Ay, Samuel Adengbenro transferinin net olmadığını belirtti. Oyuncunun piyasasının arttığını belirten Ali Ay 'Oyuncuyu gittik, yerinde izledik. Biz kulübüne teklifimizi yaptık. Son maçta 2 gol atınca rakamlar yükseldi. Şu an için birşey söylemek doğru değil' diye konuştu. Bu arada Adegbenro için kulübü Viking Stavanger'in 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli istemesi Bursaspor'da moralleri bozmuştu. 21 yaşındaki kanat oyuncusu için ilk etapta 700 bin Euro veren yeşil beyazlı yönetim, bu rakamı 850 bin Euro'ya çıkarmaya hazırlanıyor. Paul Le Guen'in, 1,5 milyon Euro'yu duyduktan sonra, “Bu kadar vermeye gerek yok” dediği Fransız teknik adamın raporu doğrultusunda yönetimin 850 bin Euro'luk yeni bir teklif hazırlayacağı öğrenildi. 


Jonas Martin işi bitiyor


Real Betis forması giyen Jonas Martin için olumlu gelişmeler olduğunu vurgulayan Başkan Ay 'Büyük ihtimalle bu transfer gerçekleşebilir. Son aşamaya geldik. Birkaç gün içerisinde durum net olarak ortaya çıkacak' ifadelerini kullandı. 


Mert Günok gidiyor!


Başkan Ali Ay, kaleci Mert Günok'un ise büyük ihtimal takımdan ayrılacağını belirtti. Tecrübeli file bekçisinin menajeriyle temas halinde olduklarını ifade eden Ali Ay 'Galatasaray'la da görüştük. Mert'in kulübümüze 1 milyon 100 bin Euro gibi bir maliyeti var. Bonservis parası almaya çalışacağız' dedi. 


Waris'in eli kulağında


Bir süre önce menajeriyle Özlüce'de bir görüşme yapılan  Majeed Waris için beklemede olduklarını ifade eden Başkan Ali Ay 'Waris'in eli kulağında. Kadromuzda görmek istediğimiz bir isim. Fiyatlar konuşuluyor. Kulübün çıkarlarına göre hareket ediyoruz' diye konuştu. 


Del Valle alacağını istedi


Başkan Ali Ay, geçen sezon yeşil beyazlı formayı giyen ancak beklenileni veremeyen Yonathan Del Valle'nin de alacaklarını istediğini belirtti. Başkan Ay '200 bin Euro civarında bir alacağı vardı. Ödemesek icraya gidecekti. Dün ödemesini gerçekleştirdik' şeklinde konuştu. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BUGÜNKÜ RAKİP AL FAYHAA
Yayınlanma 20 Temmuz 2017, Perşembe 06:30:05
BursaspordaBugün