TRANSFER YAPMAZSAK NE OLUR?


Yayınlanma 23 Kasım 2018, Cuma 04:30:04
Güncelleme 23 Kasım 2018, Cuma 04:30:04
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay ve 2.Başkan Cem Öztürk, önceki gün Samet Aybaba ile bir araya geldi ve kritik konuyu masaya yatırıldı.

Birçok isim Aybaba, vasıtasıyla Bursaspor'a gelmek isterken Başkan Ay, takviye yapılmamasını gündeme taşıdı. Tecrübeli teknik adamın ise 'Önemli olan takım içerisindeki futbolcuların ve personelin alacakları ödensin' dediği öğrenildi.

Bursaspor tüm gözler pazar günü oynanacak kritik Akhisarspor maçına çevrildi. Devre arası transfer dönemine az bir süre kala yeşil beyazlı kulüpte bu anlamda da bir hareketlilik var. Birçok isim Teknik Direktör Samet Aybaba, vasıtasıyla Bursaspor'a gelmek isterken, yönetimin nasıl bir mali kaynak bulacağı da merak ediliyor. Bu anlamda önceki gün Başkan Ali Ay ve 2.Başkan Cem Öztürk, Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir toplantı gerçekleştirdi. 

NASIL OLUR HOCA!

Başkan Ali Ay'ın Aybaba'ya devre arasında transfer yapmama olasılığı karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğini sorduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın ise yaşanan zorluğu anlayışla karşıladığını ifade ettiği ve 'Transfer yapmasak da olur. Önemli olan takım içerisindeki futbolcuların ve personelin alacakları ödensin. Sizden tek isteğim bu' dediği öğrenildi. 

OYUNCULAR MUTSUZ

Ali Ay ve Cem Öztürk'ün Samet Hoca'nın bu tavrından oldukça memnun kaldığı ve 1 ay içerisinde yaşanacak gelişmelere göre net bir karar vereceklerini ilettiği bildirildi. Sezon başında büyük oranda kadroyu yenilen Bursaspor'da bazı isimlerin paralar ödenmediği için mutsuz olduğu biliniyor. Bu anlamda Teknik Direktör Samet Aybaba ile de görüşen oyuncuların alacaklarının ilerleyen süreçte ödenmesi bekleniyor.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AYBABA'DAN RADİKAL KARARLAR
Yayınlanma 23 Kasım 2018, Cuma 04:30:04
BursaspordaBugün