TRANSFER YAPILACAK MI?


Yayınlanma 25 Aralık 2018, Salı 04:30:04
Güncelleme 25 Aralık 2018, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, UÇK'daki dosyalar için görüşmelere başlıyor. Transfer tahtasının açılması için alacaklılarla tek tek temasa geçilecek. Samet Hoca da listesini yönetime sundu. 

Devreyi Malatyaspor beraberliği ile kapatan Bursaspor'da gündem artık transfer... Bu sezon özellikle hücum hattında sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Samet Aybaba, takviye konusunda ısrarcı. Başkan Ali Ay ise transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Başkan Ay'ın TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda dosyası bulunan teknik direktör ve futbolcularla yapacağı görüşmenin ardından transfere yol vereceği öğrenildi. 

BİR MAAŞ ÖDENDİ

Samet Hoca'nın yönetime bir liste sunduğu belirtildi. Yönetimin bu liste üzerine bir çalışma başlattığı ve transfer tahtasının açılmasından sonra resmi adımları atacağı belirtildi. Bu arada yönetim Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi futbolculara bir maaş ödemesi daha gerçekleştirdi. Ayrıca bugün yapılacak Divan Kurulu toplantısı öncesi yönetimin bir toplantı yapacağı ve son durumu masaya yatıracağı belirtildi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BU RAKAM DOĞRU MU!
Yayınlanma 25 Aralık 2018, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün