TRANSFER YAP BAŞKAN!


Yayınlanma 13 Ocak 2019, Pazar 04:08:22
Güncelleme 13 Ocak 2019, Pazar 04:08:22
BursaspordaBugün

Malatyaspor maçında görüntü yeşil beyazlı taraftarları çileden çıkardı.

Tahtası kapalı olan ve bu konuda hala bir adım atmayan yönetim tepki çekmeye başladı. Başkan Ali Ay, Samet Aybaba ve scouting ekibinin verdiği liste arasında karar veremiyor. 

Antalya kampının son hazırlık maçında EVkur Yeni Malatyaspor'a 4-0 mağlup olan Bursaspor, karamsarlığa itti. Ligin ilk yarısında özellikle hücum bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlıların güçlü rakibi önünde hiçbir varlık gösterememesi taraftarları çileden çıkardı. Transfer tahtası kapalı olan ve bu konuda hala bir adım atmayan Başkan Ali Ay tepki çekmeye başladı. 

SERT ELEŞTİRİLER VAR

Teknik Direktör Samet Aybaba her seferinde '3 transfer istiyorum' demesine rağmen Başkan Ay'ın hamle yapmaması ve rahat tavırlar sergilemesi, onu eleştirilerin hedefindeki isim haline getirdi. Sosyal medyadan birçok taraftar, yönetimi ağır kalmakla suçlarken, sert ifade kullananların sayısı da az değildi. Taraftarlar ligin ikinci yarısının başlamasına az bir süre kala yönetimin somut adımlar atması gerektiği yönünde görüşler belirtildi. 

O LİSTE Mİ, BU LİSTE Mİ?

Bilindiği gibi Teknik Direktör Samet Aybaba, devre sonunda yönetimle biraraya gelmiş ve istediği 8 oyuncunun ismini yönetime sunmuştu. Bu oyunculardan Okaka ve Serdar Gürler başka takımlara transfer olurken, Thievy Bifouma, Mame Diouf, Vagner Love, Isaac Success, Oussama Idrissi ve Felipe Caicedo için de fazli istekli olunmadı. Başkan Ali Ay'ın, Samet Aybaba ve scouting ekibinin verdiği liste arasındaki kaldığı görülürken, kime güveneceği konusunda kararsız olduğu bildirildi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
BAŞKANIM MÜMKÜNSE İSTİFA ET BU TARAFTARA ISTIRAP ÇEKTİRME
19.-2.13-0 / 22:42
BÜYÜK TİMSAH
bu başkanla bu iş olmuyor yürümüyor birdaha başkanlık göremeyecek yazık
19.-2.13-0 / 18:18
yener serin


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KERİM FREİ BURSASPOR'A MI?
Yayınlanma 13 Ocak 2019, Pazar 04:08:22
BursaspordaBugün