TRANSFER LAZIM TRANSFER


Yayınlanma 04 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
Güncelleme 04 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor, 2019-2020 sezonunun startını verdi, sahaya genç isimler ayak bastı.

Yeşil beyazlılar, ilk çalışmasını Vakıfköy destekli gerçekleştirdi. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak oyuncularıyla tanışırken, en kısa sürede tahtanın açılıp, takviyelerin gelmesi şart gözüküyor. 

Yeni sezonda Spor Toto 1.Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor dün sahaya indi.  2019-2020 sezonunun startını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla veren yeşil beyazlılar, önceki gün 2 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak nezaretinde çalıştı. Genç teknik adam, çalışma öncesi oyuncularıyla tek tek tanışarak, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. 

İZİNLİLER VARDI

Bursaspor ilk antrenmanında sahaya Vakıfköy ağırlıklı isimlerle çıktı. Geçtiğimiz sezondan birçok futbolcusu ayrılan yeşil beyazlılar'da ilk kez A takımla antrenmana çıkan isimlerde mevcuttu. Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk ve vatani görevini tamamlayan Aytaç Kara izin aldıkları için antrenmana çıkmadı. İlk etap çalışmalarını Bursa'da sürdürecek olan Timsah, günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürecek. 

SORUNU HALLETMEK ŞART

Dün sahaya inen isimlerden de anlaşılacağı gibi transfer tahtası kapalı olan Bursaspor'un bir an önce bu sorunu halletmesi şart gözüküyor. Tüm camia Spor Toto 1.Lig'de iddialı olmak için takviyelerin yapılmasını beklerken, bir çok kulübünün Bursaspor'a nazaran oturmuş bir kadrosu bulunuyor. Dün ilk antrenmanda yer alan kadronun büyük bölümünün değişeceği tahmin edilirken, Başkan Mesut Mestan'ın kaynak için arayışları devam ediyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MURAT UÇAR KARAR AŞAMASINDA!
Yayınlanma 04 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün