"TRANSFER BÜTÇESİ 20 MİLYON EURO!"


Yayınlanma 22 Haziran 2017, Perşembe 20:39:37
Güncelleme 22 Haziran 2017, Perşembe 20:39:37
BursaspordaBugün

Bursaspor başkanı Ali Ay, Radyospor'da İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:

''Marka bir hoca ile anlaştık, hocanın başarıları ortada. Biz Fransız pazarından oyuncular seçmek istiyoruz, hocamız da bize yardımcı olacak ve bize çok şey katacağına inanıyoruz. Defans hattını olduğu gibi değiştireceğiz, takımı yenilemek istiyoruz transferler gelecek hafta bitecektir.

Tomas Necid başta olmak üzere, bütün oyuncuları hocamız kampta görmek istiyor. Oyuncularımızı gördükten sonra kararımızı vereceğiz ama defans hattı kesinlikle değişecek. Paul Le Guen ile başladık, önemli transferlerimiz devam edecek. İyi veya özel bir isimden ziyade takım için oynayacak takıma katkı sağlayacak isimler kadroya katmak istiyoruz. Antalyaspor'da Eto'o Alanyaspor'da Love önemli oyuncular biz de hocamızla konuşup gereken transferleri yapacağız.

Bizim transfer bütçemiz 20 milyon euro, ayrıca 5 milyon euro'da bonservis ücreti verebiliriz. Biz Gyan ile görüştük, birden fiyatını menajeri arttırdı biz de kapattık bu transferi. Alex Song'u hocamıza sorduk istemedi daha faydalı olacak birini buluruzu dedi.

Taraftarlarımızla birlik beraberlik içinde olursak neler yapabileceğimizi herkes biliyor. Geçen sene hepimiz ders aldık, sosyal medya, basın ve taraftarlarımız ders aldık. Hep birlik içerisinde olursak başaramayacağımız şey yok.''


Kaynak: Ajansspor.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
PAUL LE GUEN SERVETİ İTTİ!
Yayınlanma 22 Haziran 2017, Perşembe 20:39:37
BursaspordaBugün