'TRABZONSPOR 27 PUANDA HAVALARA UÇUYOR...'


Yayınlanma 02 Şubat 2017, Perşembe 10:05:28
Güncelleme 02 Şubat 2017, Perşembe 10:05:28
BursaspordaBugün

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuştu.

Bursaspor'un devre arası transfer dönemindeki politikasından bahseden Ali Ademoğlu, "Devre arası transfer döneminde kadromuzun eksiklerinin giderilmesi ve hoca konusunda arayış içerisinde olduk. Bursaspor eksik bölgelerine transfer yapmıştır. Bursaspor'a güç kazandırmak için transferler yaptık. Onur Atasayar'ı transfer ettik, gelecek vaad eden bir sol bek. Teknik direktörlük görevi için Mutlu Topçu ile anlaştık, Mutlu Topçu Bursaspor'un evladıdır. Güvendiğimiz bir arkadaşımız. Oyuncularımızdan Advin Cula bizimle birlikte olmak istemedi bizde 600 bin Euro karşılığında oyuncuyu takımdan gönderdik" dedi.

"HAMZA HOCAMIZLA AĞLAYARAK AYRILDIK"

Hedeflerinin değişmediğini belirten Ademoğlu, "Sezon başı hedefimiz ilk 5 dediğimizde herkes şaşırdı. İlk yarı için hedefimiz 30 puandı, şanssız puan kayıplarımız oldu. Bunlara rağmen 27 puan topladık. Trabzonspor daha yeni 27 puanı aldı havalara uçuyor, biz bu puana kaç hafta önce ulaştık. Devre arasını iyi geçirmedik, İnşallah hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Hamza hocamızla Adanaspor maçının ardından kendi isteği üzerine yollarımızı ayırdık, hocamızla ağlayarak vedalaştık" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Ajansspor






BU HABERİN YORUMLARI
bekleyip göreceğiz
17.-2.02-0 / 14:40
ferhat Dincel


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DAN 3'LÜK
Yayınlanma 02 Şubat 2017, Perşembe 10:05:28
BursaspordaBugün