TOPARLANIN ARTIK BEYLER!


Yayınlanma 27 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:04
Güncelleme 27 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor'da ligin ikinci yarısında en fazla düşüşü onlar yaşadı.

İlk yarıda sol kanadı iyi kullanan ve hücuma da büyük destek veren Umut Meraş ve Latovlevici adeta frene bastı. 17 haftalık ilk süreçte toplam 5 gol ve 1 asistle üreten ikili şu sıralar yokları oynuyor. 

23 haftayı 24 puanla geçen Bursaspor'da ligin ikinci yarısındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Yeşil beyazlı takımda ligin ilk yarısında iyi görüntü sergileyen bazı isimlerin, ikinci yarıyla birlikte ortadan kaybolduğu görülüyor. 17 haftalık ilk süreçte en çok verim alınan sol kanatta Umut Meraş ve Latovlevici ikilisi performanslarıyla övgü almıştı. Birçok maçta Bursaspor'u kurtaran isim olan ikili, ardından büyük düşüşe geçti. 

HATALAR YAPIYORLAR

Umut, bir alt ligden gelmesine rağmen ilk yarıyı 2 golle, Latovlevici ise 3 gol, 1 asistle tamamlamıştı. Ancak 18.haftadaki Fenerbahçe karşılaşmasıyla birlikte her iki isim de adeta yokları oynuyor. Hücuma gerekli katkıyı veremeyen her iki futbolcu, savunmada da büyük hatalar yapıyor. Latovlevici, zaman zaman 11'deki yerini kaybederken, son Başakşehir karşısında 46.dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 

KONDİSYONER SORUNU

Teknik Direktör Samet Aybaba geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Rumen futbolcudaki performans düşüklüğünü, oyuncunun özel olarak getirttiği kondisyonere bağlamıştı. Samet Hoca'nın cumartesi günü oynanacak Sivasspor mücaedelesinde tecrübeli sol beki yine yedek kulübesine çekmesi bekleniyor. Umut'la da özel görüşmeler yapan Samet Aybaba'nın kalan haftalarda bu ikiliyi yine birlikte görevlendirmesi de bekleniyor. Bursaspor camiası da gerek Umut'tan gerekse Latovlevici'den ilk yarıdaki çizgilerine dönmesini bekliyor. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK
Yayınlanma 27 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:04
BursaspordaBugün