TİTİ ARTIK TİMSAH


Yayınlanma 25 Haziran 2017, Pazar 09:30:02
Güncelleme 25 Haziran 2017, Pazar 09:30:02
BursaspordaBugün

Ali Ay yönetimi Kasımpaşa ile sözleşmesi biten Titi için Beşiktaş'la giriştiği transfer yarışını kazandı. Yeşil Beyazlılar Brezilyalı oyuncu ile 2+1 yıllığına anlaştı.

Yeşil Beyazlılar Brezilyalı stoperin transferinde mutlu sona ulaştı

SÖZLEŞME 2+1 YILLIK

Bu sezon savunmada yaşadığı sıkıntılar nedeniyle transferde önceliği defans hattına tanıyan Bursaspor Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Titi ile her konuda anlaşmaya vardı. Yeşil Beyazlılar Beşiktaş'ın da talip olduğu Brezilyalı stoperle 2+1 yıllığına el sıkıştı. Teknik direktör Paul Le Guen'den de onay çıkan Titi'ye imza parası verilmezken, tecrübeli defans oyuncusu Bursaspor'dan yıllık 1 milyon Euro alacak. Sözleşmede ikinci yıl artış olacak.

TİMSAH'A GOLÜ VAR

Türkiye'ye gelmeden önce ülkesi Brezilya'da Internacional, Vasco da Gama ve Bahia formalarını giyen 29 yaşındaki stoper Kasımpaşa'da iki sezonda toplam 72 maça çıkarken bunların tamamında ilk 11'de görev aldı. Hava hakimiyeti ve pas yüzdesi yüksek olan Titi, Süper Lig'de rakip fileleri 10 kez havalandırma başarısı gösterdi. Bursaspor'a karşı 4 maça çıkan Titi yeni takımına bu sezon 4-0 kazandıkları maçta 1 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM!
Yayınlanma 25 Haziran 2017, Pazar 09:30:02
BursaspordaBugün