TİMSAHLARIN PİZZA KEYFİ


Yayınlanma 19 Kasım 2015, Perşembe 08:11:24
Güncelleme 19 Kasım 2015, Perşembe 08:11:24
BursaspordaBugün

Bursaspor Basketbol takımı öğle yemeğinde pizza keyfi yaşadı.

Dünkü, öğle yemeğine teknik heyet ve sporcular katıldı. Takım Pizza Taxi’nin menüsünde bulunan tüm pizzalardan tattılar.

Genç oyuncu Kağan Kavraal, restoranın mutfağına geçerek kendi elleriyle pizza yaptı.

Başantrenör Şemsettin Baş Cuma günü deplasmanda oynayacakları İTÜ maçı öncesinde takım birlikte adına güzel bir yemek organize eden Pizza Taxi’ye teşekkür etti.

Şemsettin Baş, takımın uyum sürecini yavaş yavaş atlattığını ve ilerleyen dönemde çok daha iyi basketbol oynayacağını belirtti. Baş, “Böylesine güzel bir günde Pizza Taxi’ye bizi ağırladığı için teşekkür ediyoruz. Her maçın önemi farklı. Kazana kazana gidip, maç maç bakıp, Play-Off’lar yaklaşmadan istediğimiz oyun sistemini oturtmak istiyoruz. Bu sezon 11 yeni oyuncumuz var. Uyum süreci için biraz zamana ihtiyacımız var. Oyuncuların burayı tanıması, bizim oyun sistemine alışmaları bir süreç. Bu süreyi en az zararla kapatmak istiyoruz. Birkaç ay sonra çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Taraftarımız bizim için itici gücümüz. Her maç daha da artacaktır. Biz de güzel oyunumuzla taraftarlarımızın daha da çoğalmasını istiyoruz” dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAHANEMİZ YOK!
Yayınlanma 19 Kasım 2015, Perşembe 08:11:24
BursaspordaBugün