TİMSAH'A 21'LİK STOPER MAMADOU DİARRA


Yayınlanma 29 Ağustos 2019, Perşembe 04:30:04
Güncelleme 29 Ağustos 2019, Perşembe 04:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor, Senegalli oyuncuyu Bursa'ya getirdi.

Yeşil beyazlılar, Boluspor ile sözleşmesi sona eren Senegalli oyuncuyla söz kesti. 1,84'lük oyuncuyu Bursa'ya davet eden Mestan yönetiminin Senegalli oyuncuya imza attırması an meselesi. 

Bursaspor'un transfer tahtasının açılmasıyla birlikte kadrosuna katacağı isimlerde yavaş yavaş netleşmeye başladı... Onurcan Piri, Çağlar Şahin Akbaba, Recep Aydın, Cüneyt Köz ve Aykut Akgün ile mukavele yapacak olan yeşil beyazlıların gündeminde bu kez tanıdık bir isim var... Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da forma giyen genç stoper Mamadou Diarra'yı transfer etmeye hazırlanıyor....

Bursa'ya gelmiş...

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yönetimi bonservis sorunu bulunmayan Senegalli oyuncu ve menajerini Bursa'ya davet ederek her konuda anlaşmaya vardı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelen 21 yaşındaki 1,84 metre boyundaki genç stoper yeşil beyazlı yönetimin sunduğu şartları kabul ettiği öğrenildi. Transfer tahtasının açılmasıyla birlikte Mamadou Diarra'nın imza atması bekleniyor. 

Ümit Milli oyuncu

Boluspor'un 2016-2017 sezonunda ASC Deiaraf takımından transfer ettiği 21 yaşındaki stoper Mamadou Diarra 2 sezondur kırmızı beyazlı formayı terletiyor... Boluspor formasını 48 TFF 1. Lig karşılaşmasında giyen Mamadou Diarra 4 gol atıp 1'de asist yaptı. 21'lik stoper Türkiye Ziraat Kupası'nda ise 10 karılaşmada forma giydi. Mamadou Diarra aynı zamanda Senegal Ümit Milli Takım formasını dönem dönem terletti. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ERTUĞRUL ERSOY: HAYALLERİM ÇOK YÜKSEK ANCAK...
Yayınlanma 29 Ağustos 2019, Perşembe 04:30:04
BursaspordaBugün