TİMSAH TUR İÇİN SAHADA


Yayınlanma 14 Nisan 2015, Salı 08:07:14
Güncelleme 14 Nisan 2015, Salı 08:07:14
BursaspordaBugün

Şenol Güneş'in talebeleri turu getirecek skoru elde edip finali Bursa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası'na bir adım daha yaklaşmak istiyor. 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadele 18.45'de başlayacak.

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Gençlerbirliği'nin konuğu olacak. 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.45'te başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Yeşil beyazlılar Atatürk Stadı'nda 1-1 berabere kaldığı rakibini karşısında turu getirecek skoru elde edip finali Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupasına bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Civelli ve Bekir yok

Timsah'ta Renato Civelli ve Bekir Yılmaz sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede forma giymeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş'in stoperde Serdar Aziz'in yanında daha önce birkaç maçta bu bölgede görev yapan Şamil Çinaz'ı görevlendirmesi bekleniyor.

Deneyimli çalıştırıcının diğer bölgelerde herhangi bir değişiklik yapmayacağı öğrenildi. Ev sahibi Gençlerbirliği ise Mesut Bakkal'ın göreve gelmesinden sonra 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Üstünlük bizde

Bursaspor ve Gençlerbirliği bugün 70'inci defa karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı takım, rakibini 27 kez yenerken, 22 maç beraberlikle sonuçlandı. Timsah 20 maçı da kaybetti. İki takım arasında oynanan son 11 lig karşılaşmasına bakıldığında yeşil beyazlıların üstünlüğü görülüyor. Bursaspor rakibini 5 kez yenerken 1 kez yenildi, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
CAS'TA KRİTİK GÜN
Yayınlanma 14 Nisan 2015, Salı 08:07:14
BursaspordaBugün