TİMSAH SONA GELDİ


Yayınlanma 11 Ocak 2020, Cumartesi 11:01:34
Güncelleme 11 Ocak 2020, Cumartesi 11:01:34
BursaspordaBugün

Antalya kampını bugün tamamlayacak Bursaspor’da kadroya katılması planlanan oyuncularla ilgili meraklı bekleyiş sürüyor…

Bursaspor’da bir yandan ikinci yarı hazırlıkları devam ederken, bir yandan da transfer çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in ikinci yarı öncesinde kadrosuna katılmasını istediği isimler belirlenirken, bu oyuncuların transferi için de meraklı bekleyiş sürüyor. İlkyarının bitimiyle Iasmin Latovlevici, Igor Da Silva ve Musa Araz’la yollarını ayırma kararı alan yeşil beyazlılarda, bu oyuncuların bölgelerinde oluşacak eksiklerin yanısıra ortaya sahaya ve sağ kanada takviye planlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya’ya giderek Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve Sportif Direktör Selçuk Erdoğan’la biraraya gelen Başkan Mesut Mestan, tecrübeli teknik adamla takıma katılmasını istediği oyuncularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

LİSTE KALABALIK

Bu süreçte birçok isim gündeme gelirken, yönetimin bu isimlerle birlikte farklı oyunculara da yöneldiği öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetimin Denizlispor’dan kadrosuna katmak istediği Mehmet Akyüz’ün Adana Demirspor’la anlaşması bu transferi suya düşürürken, kadroya katılması planlanan bir diğer oyuncu Atila Turan’ın Süper Lig’de oynamayı tercih etmeyi planlaması üzerine bonservisi elinde olan oyuncudan da vazgeçildiği belirtildi. Hedefteki bir diğer isim Burak Çalık’ın transferi konusunda ise büyük aşama kaydedildi. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun Bursaspor’a gelmeye yakın olduğu öğrenildi.

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

Timsah’ın anlaşma zemini aradığı bir diğer oyuncu da 30 yaşındaki Kerem Can Akyüz… Yeşil beyazlı yönetimin bonservisi elinde olan oyuncuyla da anlaştığı gelen bilgiler arasında. Bursaspor’un transfer etmeye çalıştığı Serdar Özkan’la da görüşmeler sürüyor. Yeşil beyazlı yönetimin Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in kanatlarla birlikte orta sahaya da takviye istemesi üzerine araştırmalar devam ediyor. Takımı yönlendirecek bir isim isteyen tecrübeli teknik adamın isteği üzerine Bursaspor yönetimi de bu bölge için arayışlara başladı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"VERİN BAKALIM BENİM ŞU KRAMPONLARI"
Yayınlanma 11 Ocak 2020, Cumartesi 11:01:34
BursaspordaBugün