TİMSAH HAKEMLERE BOYUN EĞMEYE DEVAM EDİYOR!


Yayınlanma 04 Mart 2015, Çarşamba 18:30:49
Güncelleme 04 Mart 2015, Çarşamba 18:30:49
BursaspordaBugün

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Saat 18.30'da başlayan mücadele 1-1 lik beraberlikle sonuçlandı.

Özellikle mücadelenin ikinci yarısında hakem İlker Meral'in Bursaspor aleyhine verdiği kararlar nedeniyle tansiyonun bir hayli yüksek olduğu mücadele Mervan Çelik ve Serdar Aziz'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.Mücadelenin 90.dakikasında Volkan Şen,hakem İlker Meral tarafından kırmızı kart ile oyun alanı dışına gönderilirken...Gençlerbirliği'nden 5,Bursaspor'dan ise 3 isim 90 dakikalık mücadelede sarı kart gördü.

BURSASPOR-GENÇLERBİRLİĞİ

Stat: Bursa Atatürk Stadı
Hakemler: İlker Meral, Cem Satman, İsmail Şencan, Abdulkadir Bitigen

Bursaspor: Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Renato Civelli, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Bekir Yılmaz, Filipe Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu, Jose Fernandao
Yedekler: Sebastien Frey, Şamil Çinaz, Ertuğrul Ersoy, Ozan İpek, Fernando Belluschi, Samuel Holmen, Enes Ünal

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Gençlerbirliği: Ferhat Kaplan, H.İbrahim Pehlivan, Mervan Çelik, Uğur Çiftçi, Aliaksandr Hleb, Jean Gosso, A.Yılmaz Çalık, Ferhat Görgülü, Ahmet Oğuz, Nemanja Tomic, Çağrı Bülbül
Yedekler: Ramazan Köse, Taylan Antalyalı, Radoslav Petrovic, Guıdo Koçer, Berat Tosun, Guy Landel, Hakan Aslantaş

Teknik Direktör: Mesut Bakkal

İKİNCİ YARI
90'Bursa'da mücadele 1-1 sona erdi.
90'Hleb'in Volkan Şen'e yaptığı faul sonrası saha içi karıştı.İlker Meral, Hleb'e sarı kart gösterirken Volkan Şen'i kırmızı kartla oyundan attı.
82'Gençlerbirliği'nde Petrovic sarı kart gördü.
81'Bursaspor'da Serdar Aziz sarı kart gördü.
81'Gençlerbirliği'nde Tomic oyundan çıkarken Landel oyuna dahil oldu.
81'Bursaspor'da Josue oyundan çıkarken Şamil oyuna dahil oldu.
80'Gençlerbirliği'nde Gosso sarı kart gördü.
76'Bursaspor'da Volkan Şen sarı kart gördü.
72'Joseu'nin 18 çizgisi üzerine gönderdiği topta kaleci Ferhat boşa çıktı.Volkan Şen topu göğsüyle Holmen'in önüne indirdi.Holmen'in vuruşunu savunma uzaklaştırdı.
70'Bakambu oyundan çıkarken Holmen oyuna dahil oldu.
63'Gençelrbirliği'nde Çağlar Bülbül oyundan çıkarken Petrovic oyuna dahil oldu.
59'GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!Josue'nin kapalı tribünler önünden kullandığı serbest vuruşta Fernandao kafa ile topu arka direğe doğru kesti o noktada bulunan Serdar Aziz dömivole ile topu ağlara yolladı.
59'GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!Bursaspor Serdar Aziz'in müthiş golüyle maçta beraberliği yakaladı.
59'Bursaspor'da Bekir Yılmaz oyundan çıkarken Belluschi oyuna dahil oldu.
59'Genlerbirliği'nde Halil İbrahim oyundan çıkarken Guıdo Koçer oyuna dahil oldu.
58'Volkan Şen'in pasında Bakambu'nun vuruşunu Ahmet Oğuz son anda çizgi üzerinden göğsü ile çıkarmayı başardı ve Bursaspor'un beraberlik golüne engel oldu.
55'Josue'ye faul yapan Çağlar Bülbül sarı kart gördü.
51'Bursaspor'da Josue sarı kart gördü.
49'GOL!Hleb'in pasında sol kanatta Uğur Çiftçi topla buluştu ve altıpasa gönderdiği topta Mervan Çelik,boş kaleye topu yuvarladı ve bu golle Gençlerbirliği deplasmanda 1-0 öne geçti.
49'GOL!Gençlerbirliği Mervan Çelik'in attığı golle 1-0 öne geçti.
46'İkinci yarıya Bursaspor başladı.
MAÇTAN DAKİKALAR
İLK YARI  
45'Bursa'da ilk yarı 0-0 sona erdi.
41'Aziz Eraltay'a sert müdahelede bulunan Ahmet Oğuz sarı kart gördü.
40'Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Mervan Çelik topla ceza sahası içine girdiği anda Civelli yatarak topa müdahele etti ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
38'Bursaspor 3.kez gole çok yaklaştı.Şener'in sağ kanattan yaptığı orta savunmaya çarparak Serdar Aziz'in önünde kaldı.Serdar Aziz topu altıpasa çevirdiği anda Volkan Şen topla buluştu ve sağ ayak içi plase ile topu kaleye gönderdi ancak kaleci Ferhat son anda topu tokatlamayı başardı.
37'Bursaspor bu dakikalarda rakip kale önünde yoğun bir baskı kurdu.
28'Bu kez gole yaklaşan takım Gençelrbirliği oldu.Uğur Çiftçi'nin yaklaşık 25 metre mesafeden kullandığı serbest vuruşta top yan direkten oyun alanına döndü.
20'Bursaspor 2.kez gole çok yaklaştı.Josue'nin ara pasında Aziz Eraltay,sol kanattan ceza sahasına girdi ve kaleci Ferhat ile karşı karşıya kaldığı anda sağ ayağı ile vuruşu yaptı top az farkla auta gitti.
12'Bursaspor bu dakikada gole çok yaklaştı.Josue'nin ara pasında Volkan Şen savunmanın arkasına sarktı ve kaleci Ferhat'ın üzerinden topu aşırttı ancak Ahmet Çalık son anda çizgi üzerinden müdahele ederek ağlara gitmekte olan topu uzaklaştırmayı başardı.
10'İlk 10 dakikalık bölüm geride kalırken her iki kalede de ciddi bir pozisyon yaşanmadı.Her iki takımda orta alanda birbirlerine üstünlük kurma uğraşısı veriyor.
2'Ozan Tufan'ın uzun pasında Volkan Şen,savunmanın arkasına sarktı ancak kaleci Ferhat kalesini terk etti ve topa sahip oldu.
1'Mücadeleye Gençlerbirliği başladı.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KADROLAR BELLİ OLDU !
Yayınlanma 04 Mart 2015, Çarşamba 18:30:49
BursaspordaBugün