TİMSAH EVİNDE KRAL


Yayınlanma 07 Aralık 2019, Cumartesi 04:30:02
Güncelleme 07 Aralık 2019, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün

Bursaspor, iç sahadaki başarılı performansıyla Türkiye profesyonel liglerinde sahasında en başarılı ekipler arasında yer alıyor.

Yarın sahasında Giresunspor'u ağırlayacak Bursaspor, bu sezon evinde oynadığı 6 maçtan 5 galibiyet çıkarırken, birinde ise berabere kaldı. Türkiye profesyonel liglerine bakıldığında geride kalan haftalarda 11 takım evinde yenilgisizliğini sürdürürken, yeşil beyazlılar da liglerin en başarılı iç saha performansını gösteren takımlarından biri konumunda yer alıyor.

YENİLGİSİZ TAKIMLARDAN BİRİ

Türkiye profesyonel liglerinde bu sezon Manisa Futbol Kulübü, sahasında oynadığı 7 maçın 7'sini de kazanarak en iyi iç saha performansını gösterdi. Manisa temsilcisini ise puan ortalamaları bazında Süper Lig lideri Demir Grup Sivasspor, TFF 3. Lig 1. Grup ikincisi Serik Belediyespor ve TFF 1. Lig üçüncüsü Bursaspor takip ediyor. Bursaspor, TFF 1. Lig'de lider Hatayspor ile evinde yenilgisiz iki takımdan biri konumunda bulunurken, her iki ekip de sahasındaki 6'şar maçta aynı performansı sergiledi. Ligde ayrıca evinde yenilgi almayan ekiplerden BB Erzurumspor ve Keçiörengücü'nün 7 maçta 5'er galibiyet ve 2'şer beraberliği bulunuyor.

16 PUAN TOPLADI

Bursaspor, sahasında şu ana dek 16 puan topladı. Bu sezon evindeki ilk maçında Akhisarspor'u 2-1 ile geçen yeşil beyazlılar, sonraki maçlarında Osmanlıspor'u 3-1, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0, Cesar Grup Ümraniyespor'u 2-1 yendi. Ardından sahasında Ekol Hastanesi Balıkesirspor ile maçtan golsüz eşitlikle ayrılan Bursaspor, son olarak evinde oynadığı maçta Keçiörengücü'nü 1-0 yendi. Yeşil beyazlılar, evinde oynadığı 6 maçta 9 gol atarken 3 golü kalesinde gördü.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GELİN HEP BERABER OLALIM
Yayınlanma 07 Aralık 2019, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün