TİMSAH DİZLERİNİ DÖVÜYOR!


Yayınlanma 30 Ekim 2018, Salı 08:24:33
Güncelleme 30 Ekim 2018, Salı 08:24:33
BursaspordaBugün

Bursaspor üst sıralara oynayan takımlar karşısında etkin bir futbol sergilemesine karşın bir türlü galip gelemedi. Sadece Fenerbahçe'ye yenilen Yeşil Beyazlılar 10 maçta yitirdiği 18 puanın 9'unu büyük düşüşte olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir'e kaptırdı.

KADIKÖY'DE BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Süper Lig'de geride kalan 10 maçta 2 galibiyet ve 6 beraberlik alan Bursaspor kaçan puanlara yanıyor. Bu sezon sadece Sivas ve Kayserispor maçlarında performansıyla sınıfta kalan Yeşil Beyazlılar özellikle şampiyonluk adayı takımları elinden kaçırmasıyla adeta dizlerini dövüyor. Bursaspor'un en çok içini yakan maç ise son olarak Ankaragücü'ne yenilen ve teknik direktör Phillip Cocu ile yollarını ayıran 9 puanlı Fenerbahçe müsabakası. İyi futboluna karşın o maçta VAR kararlarını geçemeyen Yeşil Beyazlılar rakibinin Süper Lig'de Konyaspor'la birlikte yendiği iki takımdan biri olmanın üzüntüsü içinde.

BU MAÇLARI NASIL KAYBEDERİZ

Elde ettiği 6 beraberlik ile bu alanda zirvede yer alan Yeşil Beyazlılar bu sezon üst sıralara oynayan ancak düzenli olarak puan kaybeden takımlarla yaptığı maçlarda galibiyete ulaşamadı. Son olarak Yeni Malatyaspor'a yenilen ve liderlikten olan Galatasaray, bu hafta Konyaspor'u yenmesine karşın geçen sezondan uzak bir görüntü çizen Başakşehir ve Şenol Güneş ile kötü günler yaşayan Beşiktaş'la iyi futbola rağmen berabere kalan Samet Aybaba'nın öğrencilerinin bu nedenle artık puan kaybına tahammülü yok. Lig'de şu ana kadar 18 puan yitiren Yeşil Beyazlılar bu puanların 9'unu bu 4 takımdan kaybetti.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN!
Yayınlanma 30 Ekim 2018, Salı 08:24:33
BursaspordaBugün