TİMSAH ARENA'DA TEL KAFES KALKIYOR!


Yayınlanma 14 Nisan 2016, Perşembe 15:32:16
Güncelleme 14 Nisan 2016, Perşembe 15:32:16
BursaspordaBugün

Bursaspor'un yeni evi Timsah Arena'da bulunan tel kafes kaldırılarak yerine plexiglass malzeme konulacak.

Kale arkalarına güvenlik amacı ile yerleştirilen "Tel kafes" Bursapsor Kulübü'nün girişimleri sonucu kaldırılıyor.

Timsah Arena'nın her iki kale arkasında bulunan kafes montajı yerden yaklaşık 3 metre yüksekliğe kadar çıkıyor. İlk sıralarda oturan taraftarın görüş açısını da engelleyen kafes için Bursaspor taraftarı oldukça tepki göstermişti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından güvenlik amacıyla yaptırıldığı belirtilen tel örgü montajının iptali için Bursaspor Kulübü'ne bir çok kez şikayet yapıldı. Yeşil beyazlı taraftarlar kendi evimizde, son teknoloji ile yapılan stadımızda deplasman taraftarı gibi olmak istemiyoruz diyerek tepkilerini dile getirmişlerdi. 

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Bursa.com’a yaptığı açıklamada “Bugün Timsah Arena’da bulunan ve bizim de hiç şık bulmadığımız tel örgülerin kaldırılması konusunda bir toplantı gerçekleştirdik. Taraftarımız da bu konuda oldukça mağdur oldu. İlk sıralarda yer alan Bursasporlular sahayı göremediklerini bizlere birçok kez ilettiler. Bizler de yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile bu konuyu değerlendirdik ve kafes yerine plexiglass gibi şeffaf bir malzeme ile düzenlemeyi uygun bulduk” dedi. 


Kaynak: Bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TOMAS NECİD DİBE VURDU
Yayınlanma 14 Nisan 2016, Perşembe 15:32:16
BursaspordaBugün