TİMSAH ARENA'DA FENERBAHÇE MARŞI!


Yayınlanma 05 Eylül 2015, Cumartesi 12:40:26
Güncelleme 05 Eylül 2015, Cumartesi 12:40:26
BursaspordaBugün

Timsah Arena açılışı için gün sayıyor. Bu arada statla ilgili testler sürerken yaşanan bir olay "tek kelimeyle rezalet” dedirtti.

Timsah Arena açılışı için gün sayıyor. Bu arada stat ile ilgili testler sürerken, yaşanan bir olay "tek kelimeyle rezalet” dedirtti.

Dün yeni stadın hoparlör testleri yapılırken Şarkıcı Kıraç tarafından seslendirilen Fenerbahçe Marşı'nın çalındığı duyuldu. Yaşanan bu olayla ilgili kamera kayıtları olduğu bilgisi de alınırken, konuyla ilgili Bursa.com’a şikayet mesajları yağıyor.

Bursa.com'un yaptığı araştırmada, Timsah Arena'da Fenerbahçe Marşı ile test yapan kişinin müteahhit Gintaş firmasının ortaklarından  biri ve çalışam bir mühendis olduğu öğrenildi. Mühendisin ve ekibindeki elemanların kim oldukları bilinirken, stadın inşaasını gerçeklerştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursaspor Kulübü'nün, bu olay karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.


Kaynak: Bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
O şerefsizleri derhal tespit edip ilk maçta texas tribününün ortasına bırakın cezalarını biz verelim. Kulüpün personeli neden yok olay esnasında o stadta peki bunuda sorgulayalım. Kepazelik!!!
15.-2.05-0 / 10:11
Emre Yeşilkavak


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
NECİD İYİLEŞİYOR
Yayınlanma 05 Eylül 2015, Cumartesi 12:40:26
BursaspordaBugün