TİMSAH ARENA'DA 30 BİN TEK YÜREK


Yayınlanma 19 Ağustos 2017, Cumartesi 09:41:34
Güncelleme 19 Ağustos 2017, Cumartesi 09:41:34
BursaspordaBugün

Sezonun ilk iç saha mücadelesinde Bursasporlu futbolcuları taraftarı yalnız bırakmayacak. Tribünde 30 bini aşkın Yeşil Beyaz sevdalısı olması bekleniyor. Tek amaç Aytemiz Alanyaspor karşısında elde edilecek galibiyet.

Hasret sona eriyor, futbolcularla taraftar bugün buluşuyor

Ve beklenen gün geldi çattı. Bursasporlu futbolcular yenilenen kadrosuyla bugün uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşacak.

Timsah Arena'da son olarak 28 Mayıs'ta Gençlerbirliği maçında taraftarı önünde sahaya çıkan Yeşil Beyazlılar tam 83 günün ardından bu kez Aytemiz Alanyaspor karşısında galibiyet arayacak.

Toplam kapasitesi 43 bin kişi olan Timsah Arena'daki mücadeleyi 30 bini aşkın Yeşil Beyaz sevdalısının izlemesi ve takımlarını desteklemesi bekleniyor.

Satılan 20 binin üzerindeki kombinenin yanı sıra taraftarın aldığı biletler de bu karşılaşmada farklı bir ambiyansın olacağını şimdiden müjdeliyor.

Paul Le Guen yönetimindeki Yeşil Beyazlılar taraftarına galibiyet hediye ederek geçen yıl özellikle ligin ikinci yarısında yaşanılan o kötü gidişin izlerini silmeyi amaçlıyor. Bursasporlu taraftarlar ise takımlarını bu akşam saat 19.45'te bağırlarına basarak sezonun ilk iç saha mücadelesinde tüm Türkiye'ye tribün şovu göstermenin peşinde.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
NİKALİNA BASHNAKOVA VE VERCESİ KLİMOVİC BURSASPOR'DA
Yayınlanma 19 Ağustos 2017, Cumartesi 09:41:34
BursaspordaBugün