TİMSAH ARENA İÇİN YENİ PAZARLIK


Yayınlanma 01 Nisan 2015, Çarşamba 08:59:09
Güncelleme 01 Nisan 2015, Çarşamba 08:59:09
BursaspordaBugün

10 yıllık kullanım hakkını elinde bulunduran Bursaspor yönetimi, yeni stadın pazarlanması için formülü İstanbul’da bulmak üzere. Anlaşma zemini aranan finans kuruluşunun hizmet karşılığı cirodan pay istediği, Bursaspor’un da ön ödeme olarak 10 milyon TL talep ettiği belirtiliyor.

HEYET RAPOR HAZIRLADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından aylık 60 bin TL bedel karşılığında 10 yıllığına kullanım hakkı Bursaspor’a devredilen Timsah Arena konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor yönetiminin İstanbul merkezli bir finans kuruluşuyla anlaşma zemini aradığı iddia edildi. Finans kuruluşunun yetkililerinin geçtiğimiz günlerde Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor yönetimi ve profesyonelleriyle masaya oturduğu, heyetin ayrıca Timsah Arena’da da incelemelerde bulunarak bir rapor hazırladığı öğrenildi.

ÖN ÖDEME 10 MİLYON TL

Timsah Arena’nın localarının satışı, ticari alanlarının kiralanması ve hem stat hem de kapıların isim hakkının pazarlanması konusunda İstanbul merkezli finans kuruluşuyla görüşmelerini sürdüren Bursaspor yönetiminin işi bir noktaya kadar getirdiği ifade edildi. Finans kuruluşunun Bursaspor’dan bu hizmet karşılığında Timsah Arena’nın cirosundan pay istediği belirtiliyor. Bursaspor yönetiminin de sözleşmeye kredi kullanım maddesini koydurmak istediği ve ön ödeme olarak da 10 milyon TL talep ettiği gelen bilgiler arasında.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BU GURUR BURSASPOR'UN
Yayınlanma 01 Nisan 2015, Çarşamba 08:59:09
BursaspordaBugün