TİMSAH ARENA İÇİN DEV ZİRVE


Yayınlanma 12 Haziran 2016, Pazar 13:29:41
Güncelleme 12 Haziran 2016, Pazar 13:29:41
BursaspordaBugün

Stattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı. Yüklenici firmalar GİNTAŞ ve Kazova’nın iflas erteleme durumu şu an için en büyük engel. Buna karşın yeni sezon öncesi stadın eksiklerinin giderilmesi konusunda taraflar görüş birliğine vardı.

EKSİKLER MASAYA YATIRILDI

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler önceki gece sürpriz bir şekilde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Timsah Arena’nın masaya yatırıldığı zirvede stattaki eksikler ele alındı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin ekiplerin stadın yeni sezona tam anlamıyla yetiştirilmesi için çaba sarf ettiklerini ancak bazı zorluklara rağmen eksikleri gidermeye çalıştıklarını söylediği belirtildi.

İFLAS ERTELEME ENGELİ

Timsah Arena’da iki yüklenici firma GİNTAŞ ve Kazova’nın iflas erteleme sürecinde olmalarından dolayı büyük bir sıkıntı yaşanıyor. Her iki firmanın da yasal yükümlülüklerini yerine getirmemesi stadın önündeki en büyük engel. Bunun yanı sıra Timsah Arena çevresindeki kamulaştırma çalışmalarında yüksek bedellerin ortaya çıkması, fiyatların yaklaşık 5 kat artması maliyetleri artırıcı etkenler olarak dikkat çekiyor.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR 

Bursaspor Yönetimi Recep Altepe’ye bugüne kadar yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür ederken, başkan Ali Ay, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Timsah Arena’daki eksiklerin giderilmesi noktasında Altepe’nin de hassasiyet gösterdiği belirten Ali Ay, “Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. O da yaşanan durumdan rahatsız. Yaptığımız toplantıda eksiklerin giderilmesi konusunda görüş birliğine varıldı” diye konuştu. 


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TOPLU İMZA TÖRENİ
Yayınlanma 12 Haziran 2016, Pazar 13:29:41
BursaspordaBugün