TİMSAH ARENA 8 DAKİKADA BOŞALACAK


Yayınlanma 22 Temmuz 2015, Çarşamba 12:56:27
Güncelleme 22 Temmuz 2015, Çarşamba 12:56:27
BursaspordaBugün

Yeni sezonun Bursa'daki ilk maçında hazır olacak stadyumun açılışı için özel bir program hazırlanıyor. Seyirciler 8 dakika içerisinde stadyumu boşaltabilecek...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını üstlendiği dünyanın en heyecan veren 8 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena'daki çalışmalar, son aşamaya geldi. Yeni sezonun Bursa'daki ilk maçında hazır olacak stadyumun açılışı için özel bir program hazırlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını üstlendiği 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyumunun, tamamen bitmese de Bursaspor'un karşılaşmalarını oynayacağı hale getiriliyor. Çalışmaların aralıksız sürdüğü Timsah Arena'nın havadan yapılan çekimlerinde stadyum görünümü ile izleyenleri büyülüyor. UEFA kriterlerine göre yapılan Timsah Arena'nın açılışının Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ikinci haftasında Bursaspor'un kendi evinde karşılaşacağı Gaziantepspor maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Toplam 84 turnike ve 101 tribün kapısı bulunan Timsah Arena Stadyumu'nda karşılaşmayı isteyen seyirciler 8 dakika içerisinde stadyumu boşaltabiliyorlar.


Kaynak: Milliyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MERT GÜNOK'TAN JENERİKLİK KURTARIŞLAR
Yayınlanma 22 Temmuz 2015, Çarşamba 12:56:27
BursaspordaBugün