TFF'DEN BURSASPOR'A ŞOK TİMSAH ARENA UYARISI!


Yayınlanma 28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:10:28
Güncelleme 28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:10:28
BursaspordaBugün

Yönetim pazartesi günü yüklenici firmalarla masaya oturacak. Toplantıda TFF’nin tespit ettiği ve bir türlü tamamlanamayan eksikler ele alınacak. Timsah Arena’da maç oynayamama tehlikesiyle karşı karşıya kalan Bursaspor iç saha maçlarını dışarıda oynamamak için yetkilileri göreve davet etti

Bursaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Timsah Arena’yla ilgili sıkıntı her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi maçların oynanması için Bursaspor kulübü’ne ‘Geçici İzin Belgesi’ verdiği ortaya çıktı. 2016-17 sezonu öncesi eksiklerin bir an önce bitirilmesi gerektiği TFF tarafından Yeşil Beyazlı Kulübe iletilirken, yönetim 30 Mayıs Pazartesi günü stadın inşaatını yapan firmanın yetkilileriyle toplantı düzenlemeyi kararlaştırdı. 

ALTEPE SÖZ VERDİ

Toplantıya Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve kulüp genel müdürü Erhan Başoğlu da katılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de hazır bulunacağı toplantıda TFF’nin yaptığı inceleme sonucunda ortaya çıkan eksiklerin ivedilikle bitirilmesi ele alınacak. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin eksiklerin bir an önce giderilmesi için kendilerine söz verdiğini açıkladı.  

SEYİR GÜVENLİĞİ YOK
 
Bursaspor cephesi stadın bir an önce prosedürlere uygun hale getirilmesini istiyor. TFF tarafından seyir güvenliği olmadığı gerekçesiyle locaların yer aldığı katın kullanıma açılamaması yönetimi loca satışı konusunda sıkıntıya sokuyor. Stadın yüklenicisi iki firmanın da iflas erteleme istemesi ve yaşadıkları maddi zorluklar inşaatı durma noktasına getirdi. TFF sezon öncesi yapacağı son denetimde ‘Timsah Arena’da maç oynanır ya da oynanmaz’ diyecek.

DEPLASMAN TEHLİKESİ

Bursaspor yönetimi ortaya çıkan bu zorluğu aşmanın formüllerini ararken, TFF’nin denetimini bekliyor. Timsah Arena’dan önemli bir gelir elde etmenin hesapları içindeki Yeşil Beyazlılar yetkililerden büyük bir ciddiyetle stadın eksiklerinin tamamlanmasını istiyor. TFF ‘Geçici İzin Belgesi’ni iptal ederse Bursaspor maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalacak. Çünkü atıl durumdaki Atatürk Stadı da Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapma olanağını kaybetti. 


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YEŞİL BURSA'YA SÜRPRİZ TALİP
Yayınlanma 28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:10:28
BursaspordaBugün