TEKSAS İNEGÖL BURSASPORLULAR DERNEĞİNDEN BOZDEMİR'E İFTAR DAVETİ


Yayınlanma 24 Mayıs 2018, Perşembe 23:23:11
Güncelleme 24 Mayıs 2018, Perşembe 23:23:11
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkan adayı Ahmet Bozdemir Teksas İnegöl Bursasporlular derneği ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Bursaspor Başkan adayı Ahmet Bozdemir'in bugünkü durağı Teksas İnegöl Bursasporlular derneği oldu.

Ahmet Bozdemir'i İnegölde yoğun bir kalabalık karşıladı. İftar yemeği sonrasında İnegöl Bursasporlular Derneğine davet edilen Bozdemir, burada kongre üyeleri ve taraftarların sorularını yanıtladı. 

İnegöl Teksaslı Bursasporlular Derneği

Bozdemir, "Öncelikle yoğun ilginizden dolayı derneğinize teşekkür ederim, Bursaspor başkan adaylığım sürecinde sizlerden aldığım yoğun destek benim bu kararı almamda etkili oldu. Bizler Bursaspor'un seçilsekte seçilmesekte hem maddi hemde manevi yanında olan neferleriyiz, Bursaspor bizim için spor kulübünden ayrı bir aile. Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede Allah'ın izniyle hedefe ulaşıp Bursaspor'umuzu hak ettiği konuma getireceğiz, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Buradan sizlere şununda sözünü verebilirim göreve geldiğimiz takdirde Bursamızın güzide kulübü İnegölspor'umuza da, desteğimizi esirgemeyeceğiz." dedi.

Başkan adayı Ahmet Bozdemir, İnegöl ziyareti sonrasında, Tuna Gençlik ve Spor Kulübüne ziyarette bulundu, Bursaspor sevdalısı miniklerinde yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan adayı burada da projelerini aktarrdı.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TEKSAS TRİBÜNÜNE 'YEŞİL DUVAR' AYARI
Yayınlanma 24 Mayıs 2018, Perşembe 23:23:11
BursaspordaBugün