TEK ÇARE KAZANMAK


Yayınlanma 27 Şubat 2020, Perşembe 04:30:07
Güncelleme 27 Şubat 2020, Perşembe 04:30:07
BursaspordaBugün

Yeniden Süper Lig’i hedefleyen Bursaspor, bugün eski teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın çalıştırdığı Altay’ı konuk edecek. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı Burak Şeker yönetecek.

TFF 1. Lig’de aldığı başarılı sonuçların ardından zirve iddiasını güçlendiren ancak, geçtiğimiz hafta deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a yenilerek zorlu yarışta yara alan Bursaspor, bugün sahasında eski Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın çalıştırdığı Altay’ı konuk edecek. Play-off iddiasını sürdürmek isteyen rakibi karşısında galibiyet arayacak yeşil beyazlıların en büyük kozu yine taraftarı olacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını ise Emrah Ünal ve Ali Can Alp yapacak.

İKİNCİLİK ŞANSI KAÇMASIN

Bugünkü karşılaşma Bursaspor için büyük önem taşıyor. Yeşil beyazlılar, zorlu randevuda taraftar desteğiyle galibiyete ulaşmayı hedefliyor. Dün BB Erzurum’un Altınordu’ya yenilmesiyle yine bir fırsat yakalayan Timsah, İzmir ekibini geçerek hem ilkyarının rövanşını almak hem de 2. sıraya yükselme şansını kullanmak istiyor. Bursaspor’da bugünkü kritik randevu öncesinde kart cezalıları Özer Hurmacı ve Tayfur Bingöl ile birlikte sakatlığı süren Burak Kapacak forma giyemeyecek. Altay’da ise sakatlığı bulunan Gençer Cansev ve sarı kart cezalısı Erhan Kartal, Bursa’da kadroda yer alamayacak.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AĞLAMA EDEBİYATI YAPMADIK
Yayınlanma 27 Şubat 2020, Perşembe 04:30:07
BursaspordaBugün