TAYFUR BİNGÖL BURSASPOR'DA


Yayınlanma 12 Ocak 2020, Pazar 10:30:10
Güncelleme 12 Ocak 2020, Pazar 10:30:10
BursaspordaBugün

Yeşil beyazlı yönetim, Serdar Özkan’dan sonra Alanyaspor’dan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Tayfur Bingöl’le de el sıkıştı.

Bursaspor’da transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün Antalyaspor’dan Serdar Özkan’ı kadrosuna katan yeşil beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor’dan Tayfur Bingöl’le de anlaşma sağladı. Sezon başında Göztepe’den Alanyaspor’a transfer olan 27 yaşındaki kanat oyuncuyla el sıkışıldığı öğrenildi. Burak Kapacak’a alternatif olması amacıyla kadroya dahil edilecek oyuncuyla ilgili resmi açıklamanın bugün yada yarın yapılacağı ifade edildi.

BAŞKA İSİMLER DE VAR

Bu sezon Aytemiz Alanyaspor’da ligde sadece Gençlerbirliği karşısında 4 dakika oynayan Tayfur Bingöl, kupada ise İnegölspor maçında görev alabildi ve 1 asistlik katkı yaptı. Bursaspor yönetiminin bu oyuncuyla birlikte kadroya başka isimleri daha katması bekleniyor. Yeşil beyazlıların sol bek için de yine Aytemiz Alanyaspor’dan Kaan Kanak’ı düşündüğü belirtildi. Bu oyuncuyla ilgili de girişimlerin yapıldığı ve birkaç gün içinde anlaşma sağlanabileceği öğrenildi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH SONA GELDİ
Yayınlanma 12 Ocak 2020, Pazar 10:30:10
BursaspordaBugün