'TARAFTARLA GURUR DUYUYORUM'


Yayınlanma 07 Kasım 2016, Pazartesi 07:37:48
Güncelleme 07 Kasım 2016, Pazartesi 07:37:48
BursaspordaBugün

Başkan Ay, takımı içeride dışarıda yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti. Ali Ay, “Ortalama 21 bine oynuyoruz. Karabük'te 4 bin seyirci ya vardı ya yoktu. Burada bile ortalamayı biz yükselttik” dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Kardemir Karabükspor karşısında alınan beraberliğe üzüldüklerini söyledi.

Olay Spor'a konuşan ve deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Ay şunları söyledi:

“1 puan benim için iyi değil. Aslında 3 puan almak için geldik bu sefer maalesef olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. 20 puanımız oldu. Maç başına ortalama 2 puana oynuyoruz. İşin açıkçası skordan çok mutlu değilim. Bir kaç mevki hariç takım iyiydi. Kardemir Karabükspor iyi takım kurmuş.”

Skordan memnun değilim

“Başkanlarıyla konuştum maliyetleri düşük. Çok süratli oyuncuları var. Ancak son dakika Deniz Yılmaz'ın kaçırdığı pozisyon gol olsa şimdi bunları konuşmuyor olacaktık. Net pozisyondu. 3 puanla Karabük'ten daha mutlu ayrılabilirdik. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bizim taraftarımızla gurur duymamız lazım. Ortalama 21 bine oynuyoruz. Karabük'te 4 bin seyirci ya vardı ya yoktu. Burada bile ortalamayı biz yükselttik. Desteklerini bizden esirgemesinler.”

Kredi bizi rahatlatacak

Kulübü rahatlatmak için talep edilen kredi için sona yaklaştıklarını ifade eden Ay, “Kredi meselesi bu hafta komiteye giriyor. Büyük ihtimalle çıkacak. Ancak bizim talep ettiğimiz rakam mı olur onu bilemiyorum. Benim için borçlar önemli. Bursaspor'un geleceği açısından projeler önemli. İnşallah istediğimiz rakamı verirler de yüksek faizli banka kredilerini kapatır üstüne de proje için bir miktar para kalırsa kulübü rahatlatırız” dedi.

Turizm yatırımı için gelmişler

Başkan Ali Ay, “Araplar geldi Bursa'yı ve Bursaspor'u tanıttık. Turizm yatırımı için gelmişler. Bursaspor'u yeterince tanıttığımıza inanıyorum. 15 gün sonra fuar var. Bursalı turizmciler Valillikçe katılacaklar. Gerekli bilgileri göndereceğiz. Orada Timsah Arena'yı tanıtmak istiyoruz” dedi.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Başkanım sen taraftarlarla gurur duyuyorsun da birde bizi bir dinlesen daha güzel olcak İrfan Buz Hoca daha iyi biz onu istiyoruz.
16.-2.08-1 / 10:44
serhat mutlu


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
PİLOT'UN SERİSİ BİTTİ: 2-1
Yayınlanma 07 Kasım 2016, Pazartesi 07:37:48
BursaspordaBugün