TARAFTAR İTİCİ GÜCÜMÜZ


Yayınlanma 27 Şubat 2015, Cuma 09:21:25
Güncelleme 27 Şubat 2015, Cuma 09:21:25
BursaspordaBugün

Türkiye Basketbol 3. Ligi B Grubu'nda üst sıraları zorlayan Bursaspor, yarın sahasında oynayacağı Kepez Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yıl ilk kez mücadele ettiği ligde başarılı bir performans sergileyen ve grupta 4. sırada yer alan Bursa ekibi, yarın Nilüfer Spor Salonu'nda karşılaşacağı takipçisi Kepez Belediyespor engelini de kayıpsız geçmek istiyor. Bu sezon ilk kez 7 bin 500 kişilik Nilüfer Spor Salonu'nda mücadele edecek yeşil beyazlılar, taraftar desteği de bekliyor.

ONLARLA DAHA İYİYİZ

Sezon başından bu yana taraftarların Atatürk Spor Salonu'nda kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Başantrenör Şemsettin Baş, “Cumartesi günü de (yarın) bir ilki başarıp salonu doldurmalarını istiyoruz. Onlar bizim itici gücümüz. Biz onlarla motive olup onlarla daha da iyi oynuyoruz. Sezon başından beri bizi desteklediler yine desteklerini istiyoruz” dedi. Ligde her hafta sürpriz sonuçların alındığını belirten Şemsettin Baş şöyle devam etti:

SÜRPRİZE AÇIK BİR LİG

“Bizim için her maç önemli. Süprizlere açık bir lig. Her maçı ciddi oynamak lazım. Ev sahibi avantajımızı kullanmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle ligin ilkyarısında yenildiğimiz rakibimizden rövanşı almayı hedefliyoruz. Sıralamadaki yerimizi kaybetmeyip hatta çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkmayı amaçlıyoruz. Takımda sakat yok. Herkes iyi bir şekilde hazırlandı. Form durumumuzu istediğimiz seviyede. Maça hazırız.”





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ARENA FİNAL İÇİN HEBA EDİLMESİN
Yayınlanma 27 Şubat 2015, Cuma 09:21:25
BursaspordaBugün