TARAFTAR İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI!


Yayınlanma 26 Haziran 2018, Salı 15:30:04
Güncelleme 26 Haziran 2018, Salı 15:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor taraftarı, Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın istifa etmesi için imza kampanyası başlattı.

Bursaspor taraftarı, Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın istifa etmesi için imza kampanyası başlattı. Göreve geldiği günden bu yana Bursaspor markasını her geçen gün düşüren Ali Ay, Bursaspor taraftarı tarafından istenmeyen adam ilan edildi. Sosyal medya hesaplarında çeşitli kampanyalarla Ali Ay’ın görevi bırakması için seferber olan yeşil-beyazlı taraftarlar, en kısa sürede Ali Ay ve yönetimini, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinden çıkarmayı planlıyor. “Bursaspor Medya” öncülüğünde sosyal platformlarından düzenlenen imza kampanyasına iki gün içerisinde 1.979 kişi katıldı. www.change.org sitesi üzerinden düzenlenen imza kampanyası  24 saat aktif olarak hizmet veriyor.

“Ali Ay zarar vermektedir”

Bursaspor Medya üzerinden yapılan açıklama ise şöyle; “Bildiğiniz üzere Bursaspor bir kongre süreci yaşamıştır. Bu süreçte başkan Ali Ay blok 1060 oyla başkan olmuştur. Bu seçim sonucu camia'da büyük tepki yaratmıştır taraftarlar arasında bölünmeye sebep olmuştur. 2 sezondur kümeye düşmeye oynayan Bursaspor menfaat uğruna tekrar ihanete uğramıştır. Başkan Ali' Ay'ın geldiği günden bu yana attığı yalanlar verilen sözlerin tutulmaması şampiyon Bursaspor'a zarar vermektedir.

“Verdiği sözleri unutup…”

Bu konuda Teksas tribün lideri Selim Kurtulan bile Ali Ay hakkında gerçekleri söylerken kongrede konuşması engellenmiştir. Bu sonuçtan kimse memnun olmazken Ali Ay seçim öncesi kendi Twitter hesabı üzerinden verdiği sözleri unutup daha 1'ay da transfer çalışmaları patlamış, göreve getirilen Mustafa Er istifa etmiş, başkan Ali Ay yalanlarına devam etmiştir. 3 milyonluk Bursa şehri futbol kenti sessizliğe bürünmüş ve kimse buna karşı ses çıkaramaz hale gelmiştir.

“Bursaspor'un kaderi 1060 kişiye bırakılmamalıdır”

Transfer sezonu bitmeden derhal Ali Ay istifa etmeli  kongre üyeleri imza toplamalıdır. Bursa'nın Bursaspor'un kaderi menfaat uğruna 1060 kişiye bırakılmamalıdır. Hiç bir başarı sağlamayan Ali Ay ve ekibi tekrar izlemek istemiyorsan sende sesimizi duyurmak için bu kampanyayı imzala #AliAyİçinİstifaVakti etiketi ile paylaş.”





BU HABERİN YORUMLARI
Bursaspor’un kaderi 1060 kişiye bırakılmamalıdır diyorsunuz tamam haklısınızda buyurun sizde kongre üyesi olun sizinde bir katkınız olsun
18.-2.28-0 / 15:55
Necati gülaçar
1/5 imza ile olağanüstü kongreye gidilebilir.
18.-2.27-0 / 22:08
Orhan bursalı
Mükemmel
18.-2.26-0 / 19:44
Ahmet Mutluer
derhal istifa etmelidir zamanımız azdır kulübü zor durumda birakmasin
18.-2.26-0 / 19:41
Ahmet Mutluer
kim transfer yapmışki bursaspor yönetimine bukadar tepki nedendir bilinmiyor eskiden nema almayanlar şimdi elebaşının yapıyorlar
18.-2.26-0 / 16:35
selahattin özdemir


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DİVAN'DA KONGRE GÜNÜ
Yayınlanma 26 Haziran 2018, Salı 15:30:04
BursaspordaBugün