'STOPER VE FORVET ALMAYACAĞIZ'


Yayınlanma 03 Ağustos 2016, Çarşamba 07:24:14
Güncelleme 03 Ağustos 2016, Çarşamba 07:24:14
BursaspordaBugün

Takımda Dünya kadar stoper var' diyen Ali Ay 'Tomas Necid ayrılsa bile golcü olarak Deniz Yılmaz, Sinan Bakış ve Kubilay Kanatsızkuş bize yeter' şeklinde konuştu.

13 gün süren Avusturya kampı sonrası transferde nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen Bursaspor'da Başkan Ali Ay, OLAY Spor'a son durum hakkında bilgiler verdi.

Kanada takviye yapacaklarını belirten Başkan Ay 'Başka herhangi bir transfer düşünmüyoruz. Stoperde, forvette eksiğimiz olduğu konuşuluyor. Her iki bölgeye de takviye yapmayacağız. Takımda Dünya kadar stoper var. Şamil ve Serdar Kurtuluş bile orada oynayabiliyor.' dedi.

BU FORVETLER BİZE YETER

Tomas Necid'in satılması durumunda forvete de takviye yapmayacaklarını ifade eden Başkan Ali Ay, 'Necid'in transferi de birkaç gün içerisinde netlik kazanacak. Forvette de Deniz Yılmaz, Sinan Bakış ve Kubilay Kanatsızkuş bize yeter' diye konuştu. Balazs Dzsudzsak'ın son durumu hakkında da bilgi veren Ali Ay 'Cuma gününe menajerinden söz aldık. Biz de beklemedeyiz. İstediğimiz rakamı alacağımıza inanıyorum' dedi.

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

120 milyon TL olan vergi borcunun 7 milyon 7 milyon 380 bin TL'ye indirilmesiyle rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Başkan Ay, şöyle konuştu: 'Kulübümüzün önünde büyük bir kamburdu bu borç. Bursaspor için büyük rakamlar ortadaydı. 2 hafta önce randevuyu almıştık ve gerekli görüşmeleri yaptık. Sonuçta Bursaspor'un istediği bir sonuç ortaya çıktı. Allah, devletimize zeval vermesin. Kalan rakamı 72 ay da ödeyeceğiz.'


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAÇ ADET BATALLA FORMASI SATILDI?
Yayınlanma 03 Ağustos 2016, Çarşamba 07:24:14
BursaspordaBugün