STAT DEĞİŞİKLİĞİNE RET


Yayınlanma 09 Haziran 2020, Salı 08:30:32
Güncelleme 09 Haziran 2020, Salı 08:30:32
BursaspordaBugün

Bursaspor, TFF'ye Keçiörengücü maçının sentetik zeminli Aktepe Stadı'nın yerine başka bir stada alınması için başvuruda bulundu, ancak olumsuz yanıtla karşılaştı. Sözlü yapılan talepten sonuç çıkmaması üzerine Yeşil Beyazlılar yazılı başvuruda bulunmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu pandemi sonrası fikstürü açıklarken, Bursaspor 20 Haziran Cumartesi günü Ankara deplasma-nında Keçiöerengücü ile karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar'ın Başkent'teki randevusunda sıcak havanın yanı sıra sentetik zemin de futbolcuları zorlayacak ana unsur olacak. TFF, maçın Ankara Aktephe Stadı'nda oynana-cağını açıkladı. Ancak Bursasporlu futbolcuları sentetik zeminde oynamak fazlasıyla tedirgin ediyor. Pandemi başlamadan Keçi-örengücü maçı için iki gün önceden An-kara'ya gitme kararı alan Bursaspor teknik heyeti yine aynı stratejiyi yapmayı planlıyor.

SAAT DEĞİŞİKLİ DE OLMADI

Bursaspor, Ankara'da uygun sentetik zemin bulmadığı taktirde maçın son hazırlığını Vakıfköy'deki sentetik zeminli sahada tamamlayacak. Öte yandan Bursaspor'un Türkiye Futbol Federasyonu'na iki kez sözlü şekilde stat değişikliği talebinde bulunduğu, ancak kabul görmediği bildirildi. Sözlü taleplerine olumsuz yanıt alan Yeşil Beyazlı kulüp bu nedenle TFF'ye yazılı bir başvuruda bulunmadı. Maçın saat 17.30'da oynanmasının sebebi ise Aktepe Stadı'ndaki ışıklandırmanın yetersiz oluşu. Bursaspor TFF'den saatin de değişmesini istedi ancak bu talebi de kabul edilmedi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
85 GÜN SONRA GELEN MUTLULUK
Yayınlanma 09 Haziran 2020, Salı 08:30:32
BursaspordaBugün