SORUN PARA MI, SAKATLIK MI?


Yayınlanma 03 Şubat 2019, Pazar 04:30:03
Güncelleme 03 Şubat 2019, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün

Sakatlığı mı var yoksa sorun para mı? Diafra Sakho, zaten Kayserispor maçında her şeyi belli etmiş.

Ortada sakatlığıyla ilgili problem var ancak oynayamayacak düzeyde değil. Tecrübeli futbolcunun geçtiğimiz hafta teknik kadroya kullandığı ifadeler zaten olayın özeti gibi. 

Bursaspor'da Diafra Sakho bilmecesi yaşanıyor. Kritik Konyaspor maçı öncesi ülkesine giden tecrübeli futbolcu için Teknik Direktör Samet Aybaba, önceki gün düzenlediği basın toplantısında 'Sakho'nun sakatlığı var. Bize geldiği takıma dönmek istiyor, orada birtakım tedaviler geçirmek istiyor. Bizde ona mecbur izin verdik, çünkü -oynayacak durumda değilim- diyor' gibi ifadeler kullanmıştı. Sakho'nun sakatlığından mı yoksa parasal anlamdaki sıkıntılardan dolayı mı bunu yaptığı merak ediliyordu. 

İPUÇLARINI VERDİ

İşin içinde ise farklı detaylar bulunuyor. Sakho daha önce birçok kez parasını alamadığı için problem çıkarmıştı. Konyaspor maçı öncesi bu hareketi yapmasında da yine bu etken gösteriliyor. Kulüp doktorlarının Sakho için teknik kadroya tıpkı Fenerbahçe ve Kayserispor mücadelesinde olduğu gibi 25-30 dakikayı çıkarabileceğini rapor ettikleri öğrenildi. Sakho'nun Kayserispor maçı sonrası ise Teknik Direktör Samet Aybaba'ya ‘20 dakika sizin için oynadım' gibi ifadeler kullandığı ve bu hareketi yapacağının ipuçlarını verdiği belirtildi. 

YÖNETİM SÖZÜNÜ TUTAMADI

Bu arada Konyaspor maçı öncesi oyunculara ödeme sözü veren yönetim bunu gercekleştiremedi. Cuma günü 17.00'ye kadar para ödeneceğine dair söz veren Başkan Ali Ay'ın soruna nasıl çare bulacağı merak ediliyor. Pazartesi günü maçtan önce bu konuda adım atması beklenen yönetimin halen kaynak arayışı içerisinde olduğu belirtildi. Ayrıca Sakho'dan sonra takım içersinde diğer yabancı oyuncuların ilerleyen haftalarda problem çıkarmasından da korkuluyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'UN GOL 'UMUT'U
Yayınlanma 03 Şubat 2019, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün