SONSUZA DEK OMUZ OMUZA!


Yayınlanma 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:30:04
Güncelleme 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:30:04
BursaspordaBugün

Yeşil Beyazlı takım tarafından hazırlanan "Anı Duvarı'' projesi hayata geçirildi. Duvarda şehitler, Ömer Halisdemir, Eren Bülbül, Fethi Sekin ile Beşiktaş saldırısında vefat eden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu ile Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu'nun ismi de yer aldı.

Bursaspor farklı bir kulüp olduğunu yine örnek bir projeyle kanıtladı...

BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ

Bursaspor Kulübü'nün örnek projelerinden biri olan 'Anı Duvarı', Yeşil Beyazlıların maçlarını oynadığı Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yerini aldı. Tuğla başına 160 lira bedelle isimlerini yazdıran 817 kişinin adları tuğlalara işlendi.

Tuğlalarda Bursaspor'a gönül verenlerin yanı sıra Ömer Halisdemir, Fethi Sekin ve Eren Bülbül'ün de aralarında bulunduğu 41 şehidimizin ismi de yer aldı. Ayrıca geçtiğimiz sezon İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası Vodafone Park'ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu ve o karşılaşmada görevli Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu'nun isimleri de Anı Duvarı'nda ölümsüzleştirildi.

EMSALLERİ VAR

'Anı Duvarı' ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay ise projeye katılımın az olduğunu söyledi.

Başkan Ay, "Proje önümüze geldiğinde, benim çok hoşuma gitti. Avrupa'da da emsalleri olan, çok güzel bir proje. Ancak maalesef Bursa halkı, bu projeye yeteri kadar duyarlı davranmadı. Bence, en az 100 bin kişinin isminin yazılı olması gerekirdi" ifadelerini kullandı. Bursaspor Başkanı Ali Ay, ayrıca Bursa halkının bu projeye daha fazla destek vermesi gerek-tiğinin altını çizerek, "İnşallah bundan sonra daha da güzel proje-lere imza atacağız" şeklinde konuştu.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA GÖZTEPE MAÇI ÖNCESİ ZORLU SÜREÇ
Yayınlanma 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:30:04
BursaspordaBugün