SMS KAMPANYASI START ALIYOR


Yayınlanma 18 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:06
Güncelleme 18 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün

Kulübü mali sıkıntıdan çıkarmak isteyen Bursaspor yönetimi, Fenerbahçe örneğini gündemine aldı.

Bursa Valliği'nin önderliğinde gerçekleşecek olan kampanya önceki günkü yönetim toplantısında masaya yatırıldı. Başkan Mesut Mestan, 25 ve 50 TL arasında bir meblağ düşünüyor. 

Mali anlamda tarihinin en kötü günlerini geçiren Bursaspor'da soruna çare aranıyor. Ali Ay'ın ardından başkanlık koltuğuna oturan Mesut Mestan, bu anlamda şehrin dinamikleriyle birçok toplantı gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda Vali Yakup Canpolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önderliğinde şehrin üst düzey bürokratları ve iş adamları Özlüce'ye çıkarma yapmış ve destek konusunda çareler aranmıştı. 

YÖNETİMDE TARTIŞILDI

Yardım kampanyası için şuana kadar herhangi bir adım atılmazken, SMS kampanyası yapılması için karar birliğine varıldı. Bursa Valliği'nin önderliğinde gerçekleşecek olan kampanyanın detayları ilerleyen süreçte açıklanacak. Önceki gün gerçekleştirilen Bursaspor yönetim kurulu toplantısında ise bu konunun detayları masaya yatırıldı. SMS kampanyası için özelliklere rakamın kaç olacağı merak ediliyor. 

FENER'DE 20 TL'YDİ

Başkan Mesut Mestan'ın küçük rakamlarla uğraşmak yerine 25 ve 50 TL arasında bir meblağ düşündüğü öğrenildi. Valiliğin açacağı bir hesaba gönderilecek paralar  burada toplanacak. Bilindiği gibi kısa bir süre önce Fenerbahçe bu konuda bir adım atmıştı. Fenerol adı verilen kampanyada SMS atanlardan 20 TL alınmıştı. Sarı lacivertli kulüpte Başkan Ali Koç, gerek sanat, gerekse iş dünyasından birçok  isimle birlikte kampanyaya öncülük etmiş ve kulübe ciddi bir para girişi sağlanmıştı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HİÇBİR YERE GİDEMEZ!
Yayınlanma 18 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün