SİZE VERMEYECEĞİZ DE KİME VERECEĞİZ!


Yayınlanma 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:06
Güncelleme 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün

İstanbul'daki Fenerbahçe hazırlık maçında Volkan Şen için önemli bir adım atıldı.

Tecrübeli futbolcuyu renklerine katmak isteyen kulüp sarı lacivertlilere ciddi para ödemek zorunda. Bursasporlu yetkililer bu konuda kolaylık isterken, Fenerbahçe yönetimi Volkan'ı bedelsiz verebileceğini ima etti. 

Bursaspor, geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk hazırlık maçında Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. Can Bartu Tesislerindeki mücadele öncesi ve sonrası yeşil beyazlı takım, sarı lacivertliler kulüp tarafından oldukça iyi bir şekilde ağırlanmıştı. Özellikle Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yeşil beyazlı kafileyi otobüsün kapısına kadar uğurlaması ve tek tek ilgilenmesi takdir toplamıştı. İstanbul'daki mücadelede Fenerbahçeli ve Bursasporlu yetkililer arasında birçok konu masaya yatırıldı. 

SENET İMZALATMIŞTI

Bu konulardan biri Volkan Şen...Bursaspor, tecrübeli kanat oyuncusunu sarı lacivertlilerden resmen istedi. Bonservisi elinde olmasına rağmen o dönemin başkanı Aziz Yıldırım, Volkan Şen'e başka bir kulübe transfer olması halinde Fenerbahçe'ye ödemesi için 650 bin Euro'luk bir senet imzalatmıştı. Bu rakamın Anadolu kulüplerinden birine transfer olması durumunda 250 bin Euro'ya düşeceğini de belirtilmişti. İki taraf ardından davalık olmuş ve kazanan Fenerbahçe olmuştu. 

HABERDAR EDİLDİ

Davanın ardından Anadolu kulüpleri için de rakamın 650 bin Euro'ya çıktığı belirtildi. Bundan sonra Volkan Şen'i transfer edecek kulüp bu rakamı ödemek zorunda. Bursasporlu yetkililer bu konuda kolaylık isterken, Fenerbahçe yönetiminden 'Size vermeceğiz de, kime vereceğiz, Siz yeterki sorunları halledin' şeklinde bir ifade kullandığı belirtildi. Sarı lacivertli kulübün, hiçbir bedel almadan Bursaspor'a Volkan Şen'i verebileceği konuşuluyor. Transfer tahtası kapalı olduğu için şuan adım atamayan Bursaspor yönetiminin Volkan Şen'i de konudan haberdar ettiği bildirildi. 

2 DÖNEM OYNADI

Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor'un da istediği 32 yaşındaki futbolcu yaşanan bu gelişme üzerine gözünü Bursaspor'da transfer tahtasının açılmasına çevirdi. Bilindiği gibi Volkan Şen, Bursaspor'da iki dönem forma giymişti. 2011 yılında ilk olarak Trabzonspor'a transfer olan deneyimli krampon, yeşil beyazlı kulübe 3 milyon 750 bin Euro kazandırmıştı. 2014 yılında yeşil beyazlı kulübe geri dönen tecrübeli kanat oyuncusu ardından da 2 milyon 500 bin Euro'ya Fenerbahçe'ye gitmişti. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AMAN UCUZA GİTMESİN!
Yayınlanma 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün