SİVAS İLE 24. RANDEVU!


Yayınlanma 17 Mart 2018, Cumartesi 04:30:04
Güncelleme 17 Mart 2018, Cumartesi 04:30:04
BursaspordaBugün

Süper Lig’de çıktığı son 11 maçta yalnızca 1 kez galibiyet elde edebilen Bursaspor, ligin 26. haftasında yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. Bu maçta alınacak sonuç Le Guen’in de kaderini belirleyecek.

Süper Lig’in ikinci yarısında kötü gidişatını sürdüren ve çıktığı son 11 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen yeşil-beyazlı ekip, ligin 26. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Kötü gidişatına son vermek isteyen ve taraftarı önünde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedefleyen yeşil-beyazlılarda, Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen’in geleceği için de bu karşılaşma büyük önem taşıyor. 

Le Guen topun ağzında 

Alınan kötü sonuçların ardından eleştirilerin odak noktasında yer alan deneyimli çalıştırıcı Paul Le Guen ile yarınki mücadeleden kötü sonuç çıkması halinde yolların ayrılması bekleniyor. Son 11 maçta yalnızca sahasında karşılaştığı Kayserispor maçında 3 puan alabilen Timsah, bu periyotta 7 kez mağlubiyet elde etti. 

Süper Lig’de 24. randevu 

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile Süper Lig’de 24. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda iki ekip de 10’ar kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Timsah, ligde rakibi ile çıktığı son 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 

Düdük Hüseyin Göçek’te 

Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Candaş Elbil yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. 

 





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İLK ADAY AHMET BOZDEMİR
Yayınlanma 17 Mart 2018, Cumartesi 04:30:04
BursaspordaBugün