ŞİMDİ DE JOVİC TEHLİKESİ!


Yayınlanma 16 Ağustos 2019, Cuma 08:30:04
Güncelleme 16 Ağustos 2019, Cuma 08:30:04
BursaspordaBugün

Yeşil Beyazlı takımda 2016-17 sezonunda 8 maçta forma giyen Boban Jovic alacağını tahsil edemediği için FIFA'ya başvurdu. FIFA'nın Bursaspor'a verdiği süre Ağustos ayı sonunda doluyor. Gerekli ödeme yapılmazsa transfer yasağı cezası gelme tehlikesi var.

Bursaspor'a FIFA'dan transfer yasağıyla ilgili bir kötü haber daha geldi.

SADECE 8 MAÇTA OYNADI

Sebastien Frey'le yaşadığı FIFA'dan gelmesi muhtemel transfer yasağı sorununu Fransız eldivene 770 bin Euro ödeyerek daha yeni çözüme kavuşturan Bursaspor'un benzer durumla yeniden karşılaştığı ortaya çıktı. Yeşil Beyazlılar'ın 2016-17 sezonunda ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ve Süper Lig ve kupada sadece 8 maçta görev alan Boban Jovic'in alacağını tahsil edemediği için FIFA'ya başvurduğu ortaya çıktı.

400 BİN EURO ÖDENECEK

Transfer tahtasından bağımsız olan bu dosyanın çözülmesi için FIFA'nın Bursaspor'a verdiği sürenin Ağustos ayı sonunda biteceği öğrenildi. Bursaspor'un Boban Jovic'e ödemekle yükümlü olduğu tutarın yaklaşık 400 bin Euro olduğu bildirildi. Yeşil Beyazlılar transfer tahtası sorununa çözse bile Boban Jovic'e zamanında ödeme yapmadığı takdirde FIFA'nın vereceği bir ya da iki dönem transfer yasağı cezasıyla karşı karşıya kalacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH KÂRA GEÇTİ!
Yayınlanma 16 Ağustos 2019, Cuma 08:30:04
BursaspordaBugün