SEN BİZİ YAKTIN BİZ DE SENİ YAKACAĞIZ!


Yayınlanma 03 Ekim 2016, Pazartesi 07:24:07
Güncelleme 03 Ekim 2016, Pazartesi 07:24:07
BursaspordaBugün

Bursaspor yönetimi, Tolga Özkalfa'nın ceza alması için Federasyon kurulları nezdinde hak arayacak. Özkalfa'nın karşılaşma sonrası yönetici Yüksel Çolak ve oyundan attığı Erdem Özgenç'e “Özür diliyorum, hata yapmış olabilirim” demesi rapor halinde Federasyona sunulacak. Ayrıca Erdem'in ceza almaması için başvuru yapılacak.

Bursaspor'da Gaziantepspor maçının yankıları sürüyor.

Skor 1-1'iken ilk yarının uzatma dakikalarında Erdem Özgenç'in göğsüne çarpan topa penaltı kararı veren ve tecrübeli savunmacıyı oyundan atan hakem Tolga Özkalfa'ya tepkiler giderek büyüyor. Yeşil beyazlı yönetim, alınan 3-2'lik mağlubiyetin baş sorumlusu olarak gösterilen Özkalfa'nın peşini bırakmaya niyetli değil. Ali Ay yönetimi, 39 yaşındaki hakemin gerekli cezaları alması için Federasyon kurulları nezlinde hak arayacak.

ÖZÜR DİLİYORUM

Hakem Tolga Özkalfa'nın karşılaşma sonrası yönetici Yüksel Çolak ve oyundan attığı Erdem Özgenç'e “Özür diliyorum, hata yapmış olabilirim” demesi rapor olarak Federasyona sunulacak. Ayrıca haksız bir kırmızı kartla oyundan atılan Erdem Özgenç'in de hakkı sonuna kadar aranacak. Tecrübeli futbolcunun ceza almaması için gerekli işlemleri başlatma kararı alan yeşil beyazlı yönetim, bu konudaki hazırlayacağı savunmayı Federasyona gönderecek.

İTAAT KURALLARI

Daha önce Spor Toto Süper Lig'de buna benzer örnekleri de araştırmaya başlayan yeşil beyazlı kulüp, böylelikle yapılacak savunmayı güçlendirecek. Bu arada Bursaspor'un TFF, Hukuk ve İdari Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan'ı Hakan Dinçtürk sosyal medya hesabından federasyonu eleştirdi. Dinçtürk, “TFF, hakemlerini liyakat kuralına göre değil de itaat kuralına göre seçer ise bu hakemler TFF'nin kurduğu saltanatta ancak kapıkulu olurlar” şeklinde bir paylaşımda bulundu.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YEŞİL BURSA DİRENEMEDİ 1-2
Yayınlanma 03 Ekim 2016, Pazartesi 07:24:07
BursaspordaBugün