SANA DURMAK YAKIŞMAZ TİMSAHIM


Yayınlanma 02 Aralık 2018, Pazar 04:30:12
Güncelleme 02 Aralık 2018, Pazar 04:30:12
BursaspordaBugün

Akhisar'da şaha kalkan Bursaspor, Erzurumspor engelini de geçmek istiyor.

Yeşil beyazlılar, Mehmet Özdilek yönetiminde yenilgi yüzü görmeyen rakibini geçerek seri yakalama amacında. Büyükşehir Belediye Stadı'nda 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. Büyükşehir Belediye Stadı'nda 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Geçtiğimiz hafta Akhisarspor karşısında 2-0 yenik duruma düştükten sonra şaha kalkan ve 4-2 kazanmayı başararak camiaya moral aşılayan yeşil beyazlılar, kazanarak hem seri yakalamak hem de çıkışını sürdürmek istiyor. Bursaspor'da cezalı olan kaptan Ertuğrul Ersoy bugün takımındaki yerini alamayacak.

VERGİNİ SAHAYA

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın genç stoperin yerine bugüne kadar ligde 1 dakika bile şans bulamayan Arjantinli Santiago Vergini'yi oynatması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın, kanatlarda Tunay Torun ve Latovlevici'yi, forvette ise geçtiğimiz hafta 2 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Umut Nayir'i oynatacağı tahmin ediliyor. Mehmet Özdilek'in göreve başlamasından sonra 6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Erzuruspor ise şuana kadar 12 puan topladı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Yayınlanma 02 Aralık 2018, Pazar 04:30:12
BursaspordaBugün