"ŞAMPİYON OLURSAK SÖZLEŞMEM UZAR"


Yayınlanma 25 Nisan 2020, Cumartesi 08:30:15
Güncelleme 25 Nisan 2020, Cumartesi 08:30:15
BursaspordaBugün

AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına canlı yayın konuğu olan Selçuk Şahin futbolu Bursaspor'da bırakmak istediğini söyledi. Sözleşmesi bu sezon bitecek Selçuk, "Şampiyon olursak bir yıl daha uzayan sözleşmem var. Futbolu bırakma adına çok doğru bir camia olabilir Bursaspor." dedi.

BURSA'DA VEDA ETMEK GÜZEL OLUR

Bursaspor Kaptanı Selçuk Şahin AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koronavirüs nedeniyle ailesiyle birlikte İzmir'de bulunduğunu belirten tecrübeli krampon sözleşmesinde yazan maddeyle ilgili ilk kez konuştu. Selçuk; "Şampiyon olursak bir yıl daha uzayan sözleşmem var. İnşallah şampiyon olacağız. Ama ondan sonraki durumlar neleri gösterecek bilemiyorum. Ben tabii ki kalmayı, futbolu Bursaspor'da bırakmayı çok isterim. Çünkü futbolu bırakma adına çok doğru bir camia olabilir Bursaspor. Böylesine büyük bir taraftarın önünde futbola veda etmek güzel olur diye düşünüyorum." dedi.

SEZON BAŞINDAN BERİ MAAŞ ALAMADIK

Kulübün yaşadığı ekonomik sorunlara dikkat çeken Selçuk Şahin maaş indirimi konusunda kendilerine gelen bir talebin olmadığını ancak kendilerinin de sezon başından bu yana maaş alamadığını bildirdi. Tecrübeli futbolcu, "Biz zaten sezon başından beri maaş alan oyuncular değiliz. Bunu yönetimimize ya da birilerine taş atma amacıyla söylemiyordum. Maalesef bizim içinde bulunduğumuz dönemden önce Bursaspor çok kötü yönetilmiş. Bu dönemde maaş indirimi talebi gelmedi ama gelirse biz oyuncu arkadaşlarla konuşur, tartışır en doğru kararı veririz. Kulübümüze bu anlamda yardımcı olacağımız bir durum olursa da olmaya çalışırız." diye konuştu.

Antalya doğru bir seçim değil

"Bizim için uzun bir ara oldu. Geri döndüğümüzde bir kampa ihtiyacımız var. Her ne kadar evde bireysel çalışsak da hiçbir futbolcu şu an maç oynayabilecek durumda değil. Maçların Antalya'da oynanması konuşuldu ama futbol altyapısı olmasına karşın Antalya sıcak hava nedeniyle haziran ve temmuz ayında doğru bir seçim olmaz. Bana doğru bir seçenek gibi gelmiyor."

Faydamız olduysa ne mutlu bize

"Uzun yıllar futbolun içinde olduğumuzdan iyi ücretler kazandık. Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Aldığı ücretle evini geçindirmek zorunda olan, bu anlamda zorluk çeken vatandaşlarımıza katkıda bulunmak için bizim de taşın altına elimizi koymamız lazımdı. Bursa'da bu yardımlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaştıysa ne mutlu bizlere."

Çok şanslıyım

"Eşim iyi voleybol, basketbol oynar. Sporu ve spor yapmayı çok seviyor. Bundan önce de onunla birebir oynuyor, maçlar yapıyorduk. O anlamda çok şanslıyım. Hatta zaman zaman benden daha çok antrenman yapmak istiyor. Ekranlara yansıyan o antrenmanı çektik, bunun daha iyilerini de çekebiliriz. Bekleyin."


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
UEFA'DAN LİGLERLE İLGİLİ KARAR ÇIKTI: "3 AĞUSTOS'A KADAR BİTİRİN"
Yayınlanma 25 Nisan 2020, Cumartesi 08:30:15
BursaspordaBugün