SAKHO KULÜBÜYE UMUT SAHAYA!


Yayınlanma 07 Mayıs 2019, Salı 04:30:03
Güncelleme 07 Mayıs 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

Mesut Bakkal, Antalyaspor karşısında flaş bir değişikliğe gitmeyi düşünüyor.

Performansıyla hayal kırıklığı yaratan Senegalli forvet, artık sabırları taşırdı. Mesut Hoca, cuma günkü randevuda son çare olarak Umut Nayir'i 11'de kullanmayı planlıyor. 

Spor Toto Süper Lig'de tüm gözler kalan 3 haftaya çevrildi. 30 puanla şuan 17.sırada bulunan Bursaspor, cuma günkü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasını kazanarak ümidini son 2 haftaya taşımaya çalışacak.

Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın Akdeniz temsilcisi karşısında sahaya süreceği 11'de flaş değişiklikler yapmayı düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, gerek AKhisar, gerekse Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Diafra Sakho'yu kulübeye çekeceği öğrenildi. 

HAYAL KIRIKLIĞI OLDULAR

Erzurumspor önünde koşmakta bile zorlanan Senegalli futbolcunun formundan memnun olmayan Mesut Hoca'nın 11'de Umut Nayir'i oynatmayı planladığı belirtildi. Umut'la birebir görüşme yapan Mesut Bakkal'ın Kubilay Kanatsızkuş'u da alternatifler arasında tuttuğu ifade edildi. Bu arada sezon başında bu yana gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan ve ligin en az gol atan takımı konumunda bulunan yeşil-beyazlı takımda görev alan forvetler bu sezon hayal kırıklığına sebep oldu. 

GOLLERİ YOK

Yeşil-beyazlılar, sezona Bogdan Stancu, Tomas Necid, Diafra Sakho ve Umut Nayir ile başladı. İkinci yarıda ise transfer tahtasını bir türlü açamayan yeşil-beyazlılar, Bogdan Stancu ile yollarını ayırdıktan sonra Ankaragücü'nde kiralık olarak oynayan Kubilay Kanatsızkuş'u takıma geri çağırdı. Sakho 18 lig maçında bin 846 dakika sahada kalırken, 3 gol, 1 asist yaptı. 22 müsabakada forma giyen Umut Nayir ise 3 kez fileleri havalandırdı.  7 maçta 394 dakika süre alan Bogdan Stancu, 2 maçta 60 dakika forma giyen Tomas Necid ve 4 müsabakada 45 dakika forma şansı bulan Kubilay Kanatsızkuş ise gol ve asiste katkı koyamadı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ŞAMPİYON BURSASPOR
Yayınlanma 07 Mayıs 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün